Acoustic Bloggers

Intotdeauna am crezut in puterea muzicii de a face mai mult decat sa ne bucure urechile. Pentru mine, muzica e la fel de importanta ca aerul. Una dintre cele mai sugestive si expresive forme de comunicare, eu o consider o manifestare a spiritului, dincolo de orice.

Inca o data muzica ne aduce impreuna, de data aceasta pe noi, bloggerii patriei, pentru o seara deosebita. Maine, pe 13 aprilie 2011, iubitorii de tweet-uri, postari, comentarii si alte indeletniciri onlineristice, se vor aduna la o intalnire cu suflet si cu muzica. Evenimentul poarta denumirea de Acoustic Bloggers si va aduna o mana de bloggeri pe scena, fiindca dincolo de WordPress si avatare sunt oameni cu pasiuni care aduc zambete pe buze. Ne vom bucura si de aparitia Acoustic Bloggers Band, care vor acompania tinerele sperante si care s-au ocupat de alegerea pieselor si de toate aranjamentele.

Marius Matache si Vlad Dulea vor fi maestrii de ceremonii, cei care i-au adunat in jurul lor pe iubitorii de muzica si care au aprins pasiuni peste care se pusese un strat fin de praf. 🙂 Presimt ca va fi o seara cu multe surprize, asa ca va invit alaturi de noi.

De data asta, vom incerca sa ajutam pe cineva sa ajunga sa zambeasca. Concertul are ca scop adunarea de fonduri pentru Marian Teofan, un baietel de 1 an, care e bolnav de leucemie. Intrarea la concert este gratuita, dar fiecare va avea ocazia sa doneze atat cat doreste.

Va asteptam pe toti maine, de la ora 20:00, in Club A ‘live. Puteti confirma participarea pe pagina evenimentului de pe Facebook si puteti vedea mai multe detalii pe Forever Folk.

Cu cine ma vad acolo?

Sursa foto.

One Response

Trackbacks/Pingbacks

  1. It’s closing time, acoustic bloggers! « pr intre randuri

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.