#iCosmote – odă tehnologiei

Ieri noapte am fost pentru prima dată la o lansare a unui produs Apple, lucru pe care nu mi l-aș fi închipuit acum 1 an. După ce am citit biografia lui Steve Jobs, am început să înțeleg mai bine filozofia Apple și toata frenezia care se construiește în jurul fiecărei lansări de produs.

Am fost mereu curioasă să înțeleg de ce se adună fanii Apple și formează cozi interminabile. Cred că aseară, în magazinul Cosmote de pe Magheru, am aflat și răspunsul: e vorba despre continua fascinație a oamenilor față de tehnologia extraordinară care avansează sub ochii noștri. Fiecare mică minune tehnologică ne aduce aminte de progresul pe care îl facem în fiecare zi și e bine să ne conștientizăm acest lucru. Gadget-urile au evoluat mai mult în ultimii 20 de ani decât în multe alte epoci, cumulate.

Lansarea iPhone 5 de aseară a fost nu doar un eveniment de marketing, ci și un pretext pentru întâlniri cu prietenii, discuții despre tehnologie și gadget-uri și impactul acestora. Trebuie să recunosc și eu că hands-on, iPhone 5 e extrem de atrăgător, iar diferența majoră față de Android este calitatea design-ului aplicațiilor. E pur si simplu uimitor cum fiecare pixel e exact unde trebuie să fie, același lucru fiind valabil și pentru design-ul telefonului.

M-am bucurat tare mult să-l cunosc pe Mike de la Doza de Haș (care a fost vedeta din trailerul evenimentului) și să revăd și ”my high school crush”, Smiley. 🙂

Nebunia de la magazinul Cosmote și pofta oamenilor de tehnologie nu este un moft. Eu cred că este un motiv de sărbătoare, pentru care ar trebui să ne oprim și pe care ar trebui să-l savurăm. Un alt obiect frumos, complex și deschizător de noi oportunități a ajuns și în România.

Deși nu am niciun produs Apple încă, recunosc că îmi doresc unul, fiindcă aș vrea să experimentez o altă perspectivă în materie de sisteme de operare, mentalitate și abordare. Pentru mine iPhone 5 nu este doar un smartphone extrem de performant, ci mai ales un produs fascinant, pus în valoare de o campanie bine articulată. Pot înțelege acum de ce te-ai putea îndrăgosti de acest mic miracol care încape într-un buzunar.

Recunosc faptul că primul lucru pe care îl văd dimineața și ultimul lucru pe care îl văd cel mai adesea seara este smartphone-ul meu. El este conexiunea mea cu toate lucrurile care îmi sunt utile, care mă distrează sau care mă inspiră. Când nu sunt în fața laptopului, îmi petrec timpul citind de pe el sau făcând poze. Nu pot nega că mi-ar plăcea ca el să fie un iPhone 5. 🙂

Dacă sunteți curioși cum a fost aseară, la lansare, mai puteți găsi impresii de aseară pe hashtag-ul #iCosmote sau pe Instagram. Poți găsi opțiunile de preț și abonamente pentru iPhone 5 se găsesc pe site-ul Cosmote.

Au mai scris despre lansare Nebuloasa, Corina, Răzvan (cunoscut și ca Agentul), Robi, Alex Negrea, Raluxa ,Adrian Ciubotaru, ba chiar și Marius, care a venit tocmai de la Bacău pentru lansare.

Vă las cu un pic din atmosfera de aseară, într-un clip foarte simpatic:

La voi cum s-a văzut lansarea iPhone 5?

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.