The Mission Dance Weekend – Edition 0.4

Dacă te-ai săturat să asculți muzică doar la căști, dacă nu te satisfac mixurile slabe ale ”DJ-ilor” de club din România, dacă simți nevoia să-ți manifești pasiunea pentru muzica electronică așa cum nu ai mai făcut-o până acum, atunci știu sigur unde trebuie să fii peste 3 zile.

E vorba un eveniment muzical care le acoperă pe toate celelalte vara asta. E vorba de un line-up amețitor, așa cum nu credeam că voi vedea prea curând la noi în țară. E dovada faptului că numărul fanilor muzicii electronice crește văzând cu ochii, creând o comunitate care nu mai e de mult underground. E The Mission Dance Weekend – Edition 0.4!!!

Dacă v-a ”scăpat” până acum acest lucru, încă mai aveți timp să vă faceți bagajele și să vă plănuiți o escapadă la mare pentru cel mai mișto concert de anul ăsta. Aveți condițiile perfecte pentru 2 nopți incredibile: o plajă imensă, muzică excepțională, prieteni cu chef de viață și marea. Ce-ți poți dori mai mult de atât?

The Mission Dance Weekend – Edition 0.4
oferă un line-up spectaculos, care pentru mine e un vis pe care nu îndrăzneam să-mi doresc să se materializeze. Cred că evenimentul ăsta are pontețial să devină un festival foarte, foarte mișto peste câțiva ani.

Ziua 1 (Facebook event) & Ziua 2 (Facebook event)

Așadar, fie că-ți place trance-ul sau muzica electronică ceva mai underground, la The Mission Dance Weekend 2011 le poți găsi pe toate. Din amintirile ultimilor 3 ani, vă pot spune că va fi o experiență pe care nu mi-aș ierta-o dacă s-ar întâmpla să o ratez (ceea ce nu se va petrece). E ca și cum ai da volumul mai tare vieții.

Așadar, cu cine mă văd la Hanul Piraților vineri și sâmbătă?

PS: Here’s a taste. 😉

6 Responses

 1. Dan Pandrea
  Aug 02, 2011 - 06:51 PM

  Hmm… Yuri Kane – Right Back nu prea e pe stilul lui Ferry 😀

  Reply
  • Andra Zaharia
   Aug 04, 2011 - 10:30 AM

   Nu e, dar imbina atmosfera calma de relaxare cu nebunia de la mare. 😀

   Reply
 2. PATRICKdan
  Aug 02, 2011 - 09:13 PM

  sper sa nu mai auzim fluiere (TMDW 2009 la Armin & Tiesto), ori vuvuzele (Liberty Parade 2010). pacat, de cateva imperfectiuni anul trecut cand, Above and Beyond nu au avut publicul pe care il meritau. intrarea libera si specificul LP, a permis multor pustani ascultatori de bumtzi-bumtzi sa confunde (in caz ca au auzit vreodata de A&B) invitatii cu vreun dj no-name de “minimal sau house” !

  Reply
  • Andra Zaharia
   Aug 04, 2011 - 10:30 AM

   Cred ca de data asta Above & Beyond vor avea publicul pe care il merita. Ne vedem acolo!

   Reply
 3. PATRICKdan
  Aug 02, 2011 - 09:52 PM

  inteleg ca vine si Kristoffer din Bacau, vecinul nostru de judet. cum ti-am mai zis, mi-ar placea sa fie un colt al “blogosferei trance” unde sa ne gasim cei care folosim retele sociale si ascultam trance. un fel de “blogmeet la TMDW” 🙂
  poate era bine, sa lansam provocarea pe Facebook ca un eveniment, sa vedem cine confirma !
  eu abia astept sa ne vedem 🙂

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. La ce concerte merg in august | Pandutzu.com

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.