Andra Zaharia 2019Au trecut mai mult de 10 ani de când am publicat primul articol pe blog și a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am făcut.

Blogging-ul m-a ajutat să-mi construiesc un început de carieră în comunicarea online, să cunosc oameni care fac lucrurile să funcționeze și să ajung în locuri și contexte care m-au îmbogățit profesional și spiritual.

Am trecut prin cele mai importante moduri de a lucra în comunicare (în calitate de consultant, în mai multe agenții de comunicare și web development, dar și într-o companie, ”la client”), apreciez tare mult munca oamenilor ”din spate” (developers, designers, UX/UI designers etc.) și îmi place să înțeleg cum funcționează sistemele, în special cele sociale și din sfera tech.

Din pasiunea pentru produse tech am ajuns să cunosc mai bine comunitatea de startups din România și din regiune, să învăț mai multe despre product management și despre cum crești un produs tech de la zero.

Acum sunt bucuroasă să-mi folosesc aceste cunoștințe și să acumulez altele noi ca freelancer în zona de content marketing.

Interesele mele se construiesc în jurul tehnologiei, a limbilor străine, a muzicii electronice de calitate, a cărților care ne schimbă, dar și în zona de cyber security și antropologie.

Mă găsiți pe Twitter și pe LinkedIn și, din ce in ce mai des, pe AndraZaharia.com.