andra zahariaAu trecut mai mult de 7 ani de când am publicat primul articol pe blog și a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am făcut. Blogging-ul m-a ajutat să-mi construiesc un început de carieră în comunicarea online, să cunosc oameni care fac lucrurile să funcționeze și să ajung în locuri și contexte care m-au îmbogățit profesional și spiritual.

Am trecut prin cele mai importante moduri de a lucra în comunicare (în calitate de consultant, în mai multe agenții de comunicare și web development, dar și într-o companie, ”la client”), apreciez tare mult munca oamenilor ”din spate” (developers, designers, UX/UI designers etc.) și îmi place să înțeleg cum funcționează sistemele, în special cele sociale și din sfera tech.

Din pasiunea pentru produse tech am ajuns să cunosc mai bine comunitatea de startups din România și din regiune, să învăț mai multe despre product management și despre cum crești un produs tech de la zero, iar acum sunt bucuroasă să-mi folosesc aceste cunoștințe și să acumulez altele noi la CyberGhost, o companie româno-germană de privacy ce are un produs excelent și o echipă extraordinară.

Iubesc tehnologia, limbile străine, gadget-urile, muzica electronică de calitate, beletristica, cyber security și antropologia.

Mă găsiți în social media pe rețelele sociale din colțul din dreapta sus al blogului și, din ce in ce mai des, pe AndraZaharia.com.