Beauty giveaway: summer essentials de la Farmec

Până nu ne prinde toamna din urmă, vreau să fac un giveaway simpatic cu produse Farmec pe care le-am primit recent + câte ceva din propria colecție.

Nu vă țin mult, ci doar cât să vă spun că, dacă-mi lăsați un comentariu în care să-mi spuneți care e produsul vostru preferat de la Farmec și de ce, o să aleg o norocoasă (sau, de ce nu, un norocos!) care să primească ce se vede aici:

Adică o loțiune pentru soare (și toamna avem nevoie de ea), un deodorant Gerovital H3, un gel de duș energizant, o cremă hidratantă pentru picioare și o mulțime de oje faine din gama Farmec Collection, Farmec Ultrarezistent sau Disco (cu tot cu dublură de dat mai departe prietenelor 😉 ).

Eu numesc colecția summer essentials de la Farmec și abia aștept să văd la cine ajunge. Comentariile le puteți lăsa până la final de săptămână (duminică noapte), ca luni să ajungă vestea bună în inbox-ul câștigătoarei/câștigătorului (ce? și bărbații pot folosi produsele Farmec dedicate lor)!

May the luckiest wo[man] win!

Sursa foto featured: Silhouette of girl with long red hair is turning her back and looks at the sea at sunset via Shutterstock

Later edit [25 august 2015]: Simona P., norocul a fost de partea ta astăzi! La tine va ajunge kitul summer essentials!