Bloggerii voteaza: Autovot 2011 by Automarket.ro

Mircea a mesterit o treaba foarte misto anul asta, legata de masini, desigur. Si cum eu sunt mereu incantata sa-mi bag nasul acolo unde e vorba de noile aparitii pe 4 roti care mi-au tot incantat privirile, nu puteam rata sansa de a-mi da cu parerea. O fac in mod organizat desigur, respectand regulile, ca altfel ma pune Mester la colt si n-as vrea sa-i ies din gratii. Some say he turns into the Nissan GTR when heโ€™s angry. ๐Ÿ˜€

Revenind la treburi serioase, in toata povestea asta e vorba de Autovot 2011 organizat de Automarket.ro, locul de bastina al sus numitului Mester si a prietenilor sai (buna Bogdan, buna Sebastian). ๐Ÿ™‚ In Autovot 2011 se jurizeaza cele mai frumoase, mai scumpe sau mai ieftine masini lansate in Romania in ultimul an. Si pentru ca baietii de la Automarket s-au gandit ca bloggerii ar vrea sa aiba si ei un cuvant de spus, ne-au dat ocazia sa ne manifestam automobilistic pe bloguri si sa facem topurile personale (dintr-o lista data). Daca vrei sa votezi si tu, vezi pe blogul lui Mircea care sunt regulile. Daca ai prieteni bloggeri si โ€œpetrol headsโ€, cum spune Clarkson, da vestea mai departe. Daca prietenii tai n-au blog, sigur au Facebook. Si ei pot vota, din aplicatia special conceputa. Da, automarketerii (automarketii? automarkerii?) s-au gandit la toate.
Vorba lunga, saracia omului, iata topul meu:

Design:
1. Citroen DS 3 โ€“ masinuta asta m-a lasat cu gura cascata cand am vazut-o si apoi cand am condus-o. Visez la ea ca la prima mea masina. ๐Ÿ˜€
2. Jaguar XJ โ€“ cui i-ar strica o felina din asta in garaj, a?
3. Alfa Romeo Giulietta โ€“ pentru ca italienii n-or sti ei limbi straine, dar se pricep la design. Si la mancare, dar asta e alta poveste.

Calitate/pret:
1. Dacia Duster โ€“ pentru ca e o masina harnica, viteaza si tocmai buna pentru Romania.
2. Mazda 2 โ€“ pentru ca masina asta e o afacere destul de buna, iar nuanta aia de verde ma topeste!
3. Suzuki Swift โ€“ pentru ca am auzit ca se misca bine, abia astept s-o si conduc si am auzit ca nu te lasa lefter.

Va invit cu drag sa participati si voi la votare, nu doar fiindca puteti castiga o tableta Allview Alldro cu Android 2.1 si fiindca sunteti automat invitati la Gala Autovot (din 9 februarie, hotel Ramada North), ci pentru ca e o ocazie foarte buna ca bloggerii sa-si demonstreze relevanta in fata producatorilor si importatorilor auto de la noi si a mediului de afaceri, in general.