Concurs: un weekend in Satul Prunilor

Am o veste tare buna pentru voi in seara asta: blogul meu va gazdui primul lui concurs. Si nu orice concurs, ci unul care va va satisface nitel dorul de duca pe care il are fiecare dintre noi. Hai sa vedem despre ce e vorba.

Cand am auzit pentru prima data de Satul Prunilor mi-a fugit mintea la un loc de poveste, ca desprins din Dumbrava Minunata. Ei bine, s-a intamplat ca imaginea frumoasa din mintea mea sa se materializeze. Undeva la langa Sinaia, in Dealu Frumos (nu se putea un nume mai potrivit), sade frumos acest sat minunat, unde poti petrecere cel mai frumos weekend departe de toate. O mana de vilute frumoase si cochete te imbie la aer curat si liniste in mijlocul naturii, intocmai ca-n basmele copilariei noastre sau ca-n descrierile lui Sadoveanu, care mie imi plac atat de mult.

Toate-s ca-n povesti: 7 vile una si una, cu cate trei dormitoare fiecare, cu o bucatarie in care iubitul/iubita sa-ti pregateasca o masa copioasa, cu un living primitor te asteapta sa-ti traiesti visul de a avea o asa a ta, in creierii muntilor, chiar daca doar pentru cateva zile. Eu m-am topit cand am vazut ferestrele pana in podea, mobilierul asa cum mi l-as dori in casa mea si o priveliste cu care as vrea sa ma trezesc in fiecare dimineata.

Iar daca esti ca mine, iar din basmul tau modern nu poate lipsi Internetul, atunci nu-ti face griji, fiindca nu va trebui sa ai insomnii intrebandu-te cine te-a mai tagguit intr-o poza pe Facebook. 🙂

Si, fiindca te-am tinut in suspans destul, sa ajungem la partea de concurs. Eu mi-am propus ca povestea din satul acesta minunat sa inceapa chiar acum si te provoc sa-mi spui “Cum incepe povestea din Satul Prunilor?” Ca sa ma cuceresti, va trebui sa-mi spui mai mult decat 2-3 cuvinte sau o propozitie simpla. Uite cum m-am gandit sa facem:
– tu imi lasi un comentariu pe blog cu raspunsul tau, formulat in 2-3 fraze
– eu citesc pe indelete raspunsurile si le aleg pe doua dintre cele mai frumoase si creative
premiul: doi norocosi vor pleca in cate un weekend de fiecare in Satul Prunilor, sa continue povestea chiar acolo (plecarile se vor face din luna mai incolo, cand sper ca ne vor lasa ninsorile si frigul).

Nu uita sa-mi lasi in comentariu o adresa valida de email, ca sa te pot gasi in caz ca esti unul dintre castigatori. Si desigur ca ar trebui sa fii major ca sa poti participa. Concursul incepe de astazi, 15 aprilie, pana pe 23 aprilie, ora 00:00.

Abia astept sa citesc randurile voastre si sa va trimit intr-un weekend de neuitat. Cine sparge gheata?

PS: Daca nu mai ai rabdare, poti face chiar un tur virtual al vilelor.