(Concurs) Cea mai tare zi la UNTOLD FESTIVAL va fi:

Cea în care îl voi vedea pe artistul meu preferat pe scenă!

Tocmai a fost anunțat programul pentru fiecare zi pentru UNTOLD FESTIVAL și e tare greu să decizi pentru o singură zi. Varianta ideală, în opinia mea, e să nu trebuiască să decizi și să fii acolo în fiecare zi pentru show-uri care ne vor rămâne în minte și în suflet!

Dar fiindcă uneori nu depinde de noi, împărtășesc cu tine programul zilei mele preferate, care va deschide festivalul la final de iulie torid:

JOI, 30 iulie, pe scenă vor urca:

Dimitri Vegas & Like Mike, ATB, Fedde le Grand, Duke Dumont, Tom Odell, Gramatik, Wilkinson, Subcarpați, P Money, Lost Frequencies, Michael Calfan + Mulți alții!

Nu e deloc greu de ghicit pe cine aștept cel mai mult dintre cei anunțați:

E vorba de ATB, artistul care m-a făcut să mă îndrăgostesc de muzica electronică pe când aveam doar 13 ani!

Detalii despre biletele de o zi pentru Untold Festival

Începând de astăzi, 21 mai 2015, în ediție specială pentru fanii UNTOLD, s-au pus în vânzare 1000 de bilete pentru fiecare dintre cele 4 zile de festival!

Prețul unui bilet de o zi este de 129 lei + taxe Eventim.

De asemenea, dacă vrei să te distrezi în varianta VIP, poți cumpăra unul dintre cele 100 de bilete VIP disponibile pentru fiecare zi. Prețul unui bilet VIP este de 229 lei + taxe Eventim.

Și dacă nu vrei să ratezi niciun moment, află că noul abonament Early General Access este disponibil tot începând de astăzi, 21 mai 2015.

ATENȚIE: au rămas mai puțin de 5.000 de abonamente de 4 zile disponibile, pe care le poți cumpăra tot din rețeaua Eventim la prețul de 289 lei + taxe Eventim.

Programul de până acum pentru UNTOLD FESTIVAL

Pe pagina de Facebook Untold Festival au fost anunțate line-up-urile pentru fiecare zi de festival:

JOI, 30 iulie:
Dimitri Vegas & Like Mike, ATB, Fedde le Grand, Duke Dumont, Tom Odell, Gramatik, Wilkinson, Subcarpați, P Money, Lost Frequencies, Michael Calfan + Mulți alții

VINERI, 31 iulie:
Avicii, Wu-Tang Clan, Andy C, Gentleman, Foreign Beggars, Akua Naru, Șuie Paparude, Onra , Cazzette, AronChupa + Mulți alții

SÂMBĂTĂ, 1 august:
Armin van Buuren, Tinie Tempah, John Newman, Sharam, Satoshi Tomiie, Patrice, Crazy P, Fatman Scoop + Mulți alții

DUMINICĂ, 2 august:
David Guetta, John Digweed, Nic Fanciulli, Pendulum (DJ Set) & Verse, DJ Premier, Bondax, Nightmares on Wax, Mr Woodnote, Lil Rhys & Eva Lazarus, Jeru the Damaja, Tujamo,Third Party + Mulți alții

WU-TANG CLAN vin la UNTOLD Festival!

O altă veste extraordinară primită astăzi a fost aceea că WU-TANG CLAN vor veni și ei la Cluj vara aceasta!

Ascult hip-hop din când în când și nu mă consider o cunoscătoare, însă WU-TANG CLAN sunt legende, indiferent de ce gen de muzică apreciezi. Pyuric m-a sfătuit – în cunoștință de cauză – să nu cumva să-i ratez și plănuiesc să o ascult întrutotul!

Când WU-TANG se lansau, eu avema 6 ani, așa că nu pot să nu fiu acolo, să-i aplaud pentru tot ce au făcut pentru muzica hip-hop.


Sursa foto.

NU AI GĂSIT CAZARE?

Dacă ai rămas fără cazare în perioada festivalului, nu dispera!

Poți să-ți cumperi pachetul Early General Access ce conține Abonament + Camping la prețul de 338 lei + taxe Eventim!

Crede-mă, e un preț foarte bun și cam ultima șansă de a te asigura că o să ai și unde să te odihnești după nopțile pline de muzică și distracție care vor avea loc la Cluj!


Sursa foto.

CÂȘTIGĂ O INVITAȚIE DUBLĂ DE O ZI PENTRU UNTOLD FESTIVAL!

Și acum vine cocursul anunțat în titlu:

Cu ajutorul organizatorilor, vă ofer o invitație dublă pentru una dintre zilele de festival, la alegerea voastră!

CE TREBUIE SĂ FACEȚI:

Pentru a vă înscrie un concurs, vreau să-mi lăsați rețeta ideală pe care vreți să o folosiți pentru a vă bucura din plin de UNTOLD! Ar trebui să includă, în opinia mea, cel puțin:

TERMENUL LIMITĂ DE ÎNSCRIERE: este 9 iunie 2015.

Voi alege câștigătorul/câștigătoarea prin tragere la sorți prin Random.org, așa că vă țin pumnii!

Ne vedem la Cluuuuuuuuj!

Sursa foto concurs: Group Of Young People Enjoying Outdoor Music Festival via Shutterstock.

Later edit [10.06.2015, 9:55 am]: Fericitul câștigător este Moise Laurențiu! Laurențiu sper să ne vedem la Untold Festival și să te distrezi la maxim!

Iată și extragerea Random.org (pentru unele persoane există pasaje din comentarii, ca să fiu sigură că nu încurc pe nimeni):