De ce vrem sa ne luam Ford

De dimineață aranjam în minte următorul articol pentru blog, despre ce înseamnă căutarea unei mașini potrivite în România și cât de greu e să găsești o mașină rulată bună.

Iată că n-am apucat să public și am găsit și motivul să vă scriu de ce vrem să ne cumpărăm Ford și nu altceva.

Decizia am luat-o după ce am analizat timp de câteva luni opțiunile pe care le avem în funcție de bugetul nostru. Am stabilit o serie de criterii legate de capacitatea cilindrică, anul de fabricație, numărul de kilometri și alte mărunțișuri și a pornit căutările.

Desigur, a venit momentul să alegem și un brand. Am avut de optat între Opel și Ford, ambele mașini pe care să te poți baza. Fiabilitatea este un factor esențial când îți cumperi mașină rulată, dar amândoi vrem și ceva în plus.

Nu e vorba de cele mai bune dotări (deși nu le-aș refuza) sau de vreo culoare specială a caroseriei. E vorba de suflet.

Vrem o mașină care să ne poarte în călătorii, care să fie acolo când ne vom face și mai multe amintiri frumoase împreună. Va fi mașina care ne va duce în vizite la familie, la prieteni și în locuri necunoscute.

După acest clip pe care l-am văzut astăzi, știm exact ce vrem: un partener pe care să te poți baza oricând și care să nu se dea înapoi de la distracție.

Un Ford.

PS: Cu prima ocazie când vom investi într-o mașină nouă, mi-ar plăcea să fie un Ford făcut la Craiova.

PPS: Urmează un articol întreg dedicat căutărilor fără sfârșit a unei mașini rulate în România. Raluxa deja s-a confruntat cu asta și îi dau dreptate legat de toate aspectele.