Mi-am sters contul de pe Hi5

Si trebuia sa fac asta de mult timp. In primul rand imi manca o gramada de timp, fiindca trebuia sa pun poze, ma mai uitam pe la unul, pe la altul sa vad ce au mai facut si uite asa imi ocupam minute in sir cu un lucru complet inutil.

Atunci cand mi-am facut eu cont pe hi5, adica acum vreo 4 ani (mas o menos), era interesant, era nou, era o alta abordare a comunicarii pe internet. Insa de-atunci s-au schimbat multe lucruri, iar acum aceasta retea sociala a devenit o paria a site-urile de acest fel. Motivele le cunoastem cu totii… Eu am trecut de mult la alt stadiu si era cazul sa renunt la lucrurile care imi lasa mai putin timp pentru a face ce-mi place cu adevarat.

Mi-am facut multi prieteni pe hi5 si recunosc asta cu sinceritate, prieteni pe care ii am si acum, oameni deosebiti, de la care am avut ce invata. Eu am fost norocoasa la acest capitol, fiindca am eliminat din start orice persoana din lista de prieteni pe care consideram ca nu are ce cauta acolo. Am avut chiar si 2 iubiti de pe hi5, cu care am avut relatii foarte ok si care erau oameni cu care ai ce vorbi. In ciuda parerii generale, hi5-ul nu e in totalitate un site plin de cocalari si pitipoance, ba chiar sunt multi oameni de treaba, cu care merita sa-ti impartasesti ideile. Insa prevalenta profilurilor mai sus numitilor face ca generalizarea sa devina fireasca. In fond, oamenii au nevoie sa-i includa pe ceilalti in categorii.

Am ramas utilizatoare de Facebook si Myspace, care mi se par niste retele utile. Pe Facebook am ocazia sa interactionez cu oameni valorosi, precum Peter Debreceny, Presedinte al Institutului de Relatii Publice din SUA, iar pe Myspace pot asculta, in premiera si inainte de lansare, albume si piese ale artistilor mei preferati. Cat despre poze si alte nebunii, trebuie sa recunosc ca e imposibil si foarte obositor sa tii pasul cu toate noutatile. Intr-o lume tot mai aglomerata, simt nevoia sa selectez drastic ce bloguri citesc, unde scriu, ce ascult, ce vad, pentru ca tind sa ma supraincarc si nu vreau sa ma scurtcircuitez.

Si am dat delete, fara remuscari si fara parere de rau.