My Backyard Weekend

Peste fix două săptămâni am decis să-mi petrec weekend-ul în grădina din spate.

Știți tipul acela de petrecere relaxată, dar nu chiar atât de relaxată încât să îți intre fumul de grătar în sacoul alb și rochița de mătase? Știți tipul de party care ține multe ore consecutive, lângă o piscină, cu un cocktail delicios în mână, care se întinde până noaptea târziu sau chiar până dimineață?

Exact la asta mă refer.

Line-up-ul eclectic și divers se va construi din nume precum Patrice, Grandmaster Flash, Aquarius Heaven, Foals dj set, Goldie, Sofa Surfers dj set, Wareika, Deetron, Krystal Klear, Dauwd, Lapalux, Douglas Greed, Alex Deforece, Jazz Neverlseeps, Bogman, Khidja, Fouchat, Giuser.

Vestea că în weekend-ul 23-24 iunie petrecem la Backyard Weekend 2012 a venit chiar în momentul în care așteptam cu multă curiozitate un eveniment diferit, într-un loc neobișnuit, unde poți să ai și muzică, și liniște, și aer, dar și o companie excelentă. O petrecere relaxată, așa cum erau serile petrecute la prieteni în liceu, doar că la pupitru se vor afla DJ de calitate și muzică aleasă pe sprânceană. Dacă ne e prea cald, avem o piscină de încercat, cocktail-uri de degustat și apoi apă pură cu care să ne hidratăm (nu uitați că petrecerea va ține două zile!).

Și pentru că vreau să petrecem între prieteni, vă invit să veniți și voi. Am 3 invitații duble de oferit, dar mai întâi trebuie să-mi spuneți de ce e important să te hidratezi la o petrecere? Cele mai pertinente 3 răspunsuri vor primi invitațiile și eu voi aștepta cu nerăbdare să ne cunoaștem și să ciocnim în cinstea unui weekend frumos!

Îmi puteți lăsa comentariile voastre până pe 12 iunie (inclusiv), iar pe 13 iunie vă voi da vestea bună, în ciuda numărului de care se tem toți. Eu vreau să fie o zi cu noroc.

PS: Grădina din spate e, de fapt, Complexul Studentesc Tei, Strada Oltetului, nr. 30. See what I did there? 🙂

Sursa foto.

LE: Dragii mei, iată că am decis câștigătorii. Ei sunt Bacaoanu Mihai Andrei, Andrei B. și Anca. Mă bucur să văd că am cititori atât de informați și conștiincioși și am încredere că vom petrece cu spor la Backyard Weekend, eveniment care vă va mai aduce o surpriză pe blogul meu, așa că stați aproape!