Paul Van Dyk – Arenele Romane 6.03.2010

Era o seară rece de primăvară. Deși martie, se simțea ca-n ianuarie, dar asta n-a împiedicat cu nimic Arenele Romane să ia foc. Nu, n-a fost un scurtcircuit și nici n-a fost nevoie să vină pompierii. Singurul vinovat a fost the one and only Paul Van Dyk.

The Mission poate să-și treacă în agendă un nou eveniment reușit, și anume concertul Paul Van Dyk de aseară de la Arene. La warm-up au mixat Snatt și Vix, doi Dj români din Iași. S-au descurcat binișor, însă lumea s-a tot plâns că era muzica prea încet. Desigur, volumul a fost lăsat mai mic cu un scop precis, și anume acela de a-i face intrarea cum se cuvine lui Van Dyk. Cortul a fost ultraplin, iar la warm up a fost un pic sufocant, însă am uitat de toate când, pe la 2, a urcat pe scenă unul dintre cei mai buni Dj din lume. Efectul a fost devastator. Deși spațiul a fost un pic limitat și nu ne-am putut manifesta în voie până pe la 3 și ceva, când a început să se mai rărească lumea și am avut un pic de loc să dansăm. Van Dyk știe cu siguranță cum să-și ia publicul și cum să-l ducă in a state of trance. Și tocmai asta a făcut. Printre mixurile amețitoare s-au strecurat și piese clasice, precum Home si New York city, la care toată lumea a cântat în cor, cu mâinile în aer. Energia degajată a fost incredibilă! Publicul a fost și el receptiv și atmosfera a fost absolut incendiară.

După concerte de genul ăsta parcă orice alt gen de muzică e fad și fără farmec, așa cum bine a spus un prieten aseară. Show-ul s-a încheiat la ora 5, în aplauzele fanilor.

Volume World Tour a lui Paul Van Dyk continuă cu un concert în Dublin, Irlanda. Mai jos găsiți clipuri filmate de alți fani la concert. Eu nu am avut, din păcate, camera la mine, dar pe de altă parte a fost bine, fiindcă m-am putut bucura în voie de concert.

Poze găsiți aici.