Serial nou: Politisti fara frontiere (si un concurs) (P)

Îmi aduc aminte cu precizie momentul în care am început să fiu mare consumatoare de seriale. Eram în anul 1 de facultate și un prieten mi-a spus, cu mare convingere în voce, că trebuie să văd serialul ăsta. Pentru că aveam încredere în gusturile lui, am zis că merită o șansă. Cinci ore mai târziu, m-am trezit ca dintr-o transă, după 5 sau 6 episoade văzute deodată, fără să pun pauză, fără să beau apă și aproape fără să respir.

Lui ”Prison Break” i-au urmat multe seriale, zeci, unele văzute cap-coadă, altele abandonate din diferite cauze. Am petrecut multe ore alături de personaje bine conturate, alături de povești pline de momente dramatice sau construite pe scenarii SF. Mi-au plăcut multe, așa că, la un moment dat, mă uitam la vreo 15 seriale în paralel, deși aveam 2 joburi. Nu știu nici eu cum aveam timp. 🙂

În ultima vreme am renunțat la multe dintre seriale pentru ieșit prin parc și citit, însă toamna asta îndeamnă la reluarea bunului obicei. 🙂 Așa că am găsit exact ce voiam, pe AXN: Poliștiști fără frontiere (Crossing Lines).

Despre serial

Acest nou serial pe care am pus ochii are o ”rețetă” cel puțin interesantă:

Serialul ”Polițiști fără frontiere” aduce în atenția telespectatorilor faptul că granițele nu înseamnă nimic pentru infractori și criminali, ceea ce e un fapt cât se poate de real. Îmi place foarte mult realismul scenariului și faptul că te pune să gândești pentru a descoperi următorul pas. Are ceva din gravitatea unui serial britanic și evită cu succes clișeele serialelor americane.

Personajele

Casting-ul este unul cel puțin reușit și în include pe unul dintre actorii mei preferați din ”Prison Break”, de care am amintit mai sus:

CONCURSUL

De unde știu toate detaliile prezentate mai sus? AXN mi-a trimis primele 2 episoade înainte de premiera care are loc chiar astăzi! Tot alături de ei pun la bătaie 3 cadouri de la AXN legate de tematica serialului ”Polițiști fără frontiere”.

Ce trebuie să faci: lasă un comentariu în care să-mi spui care este programul de difuzare a serialului, iar noi vom extrage, prin tragere la sorți, 3 câștigători. Te poți înscrie până pe 30 septembrie, ora 23:59.

Tu cât ești de pasionat(ă) de seriale?

Sursa.
©2013 Tandem Productions GmbH, TF1 Production SAS. All rights reserved.
Photo Credit: Dusan Martincek
Photo Credit: Etienne Chognard

Later edit: Câștigătorii sunt:
1. Dragoş Geornoiu
2. Nitu Irina
3. Cristi

Felicitări!