Un Desperados și o bucată de plajă, vă rog!

Cam atât mi-ar trebui pentru câteva zile de relaxare. Și, bineînțeles, muzică. Bună, multă și nu foarte tare, cât să aud încă valurile. Și soare, mai ales soare, căci, ca o reptilă ce mă aflu, am nevoie să mă încălzesc și să mă rumenesc pe toate părțile.

Ei bine, mai sunt puține zile până la concretizarea acestui scenariu (pentru voi) și mai multe pentru mine (căci voi fi sus de tot față de nivelul mării în acel weekend), fiindcă pe 16 iulie, la Mamaia, pe Plaja IPanera, va avea loc cea de-a doua petrecere Desperados.

Caravana Desperados va aduce bere cu tequila, o capelă de nunți (cu cătușe și certificate, cum a fost la primul party), tatuaje și alte nebunii, iar petrecăreții sigur nu vor lipsi. DJ Project va anima atmosfera și mă aștept ca petrecerea să fie chiar mai tare decât cea din București, care a fost memorabilă. 😉 Dovada:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=db8n1w3LbJw[/youtube]

Eu sunt adepta petrecerilor la mare, fiindcă îmi dau un feeling cu totul special și evadarea din jungla de beton nu face decât să ne deschidă mintea către o mulțime de posibilități. Cine e pro party la mare și cine e contra? Și, mai ales, de ce? Spill. 🙂

Sursa foto.