Castiga o invitatie la GPeC Summit 2016 (15-16 noiembrie)

V-am povestit deja despre faptul că se apropie GPeC Summit 2016, evenimentul care a construit comunitatea (din ce în ce mai numeroasă) a celor care lucrează în e-commerce.

Cu fiecare eveniment, echipa GPeC ne provoacă, pe noi – toți cei care suntem implicați în comerțul electronic, să ne autodepășim, să continuăm să învățăm și să menținem ridicate standardele față de care ne evaluăm rezultatele muncii.

Lista de invitați și agenda summit-ului îmi arată deja că nu e greșit să am așteptări mari de la ce pot învăța pe 15 și 16 noiembrie. Partea bună e că pot împărtăși experiența asta cu o cititoare/un cititor al blogului!

Ofer un 2-day-pass pentru GPeC Summit 2016 de peste 2 săptămâni celui mai convingător comentariu. În acest comentariu aștept să-mi povestești despre 2 probleme/provocări la care industria de e-commerce din România trebuie să lucreze și un exemplu de magazin online done right (fie de la noi, fie din afară).

Concursul durează până pe 9 noiembrie, la 23:00.

Succes și sper să ne vedem la GPeC!

PS: Biletele la eveniment sunt pe terminate și, dacă nu vrei să te încrezi în noroc, îți recomand să te asiguri că vei fi acolo.

Sursa foto: simple line flat design of delivery & shopping, modern vector illustration via Shutterstock.

LATER EDIT: Felicitari, Alexandra! Ne vedem saptamana viitoare la GPeC!