Anatomia unei petreceri reusite

Port pe piele urmele soarelui de sâmbătă, care ne-a răsfățat cu raze din belșug și un cer senin cu nori ce s-au plimbat agale deasupra noastră. Sub ei, noi încălecam undele stârnite de alte bărci într-o ambarcațiune specială pentru wakeboarding, cârmuită de un om al apelor, cu tatuaje ce mărturiseau pasiunea sa.

E încântător ce se poate întâmpla atât de aproape de București în primul weekend cu soare după atâtea săptămâni ploioase, când pui laolaltă un loc frumos, oameni interesanți, activități ieșite din comun, muzică bună și o bere rece, cu gust intens de tequila.

La Desperados Wild Wake am simțit cu adevărat că e vară și am avut ocazia să-i văd în acțiune pe rider-ii care au îmblânzit puterea apei pentru a face spectacol.

Curajoșii Bogdan Dăscălescu, Mariciu și Alex Negrea s-au încumetat să încerce wakeboarding, un sport ce combină ski-ul pe apă cu snowboarding și surf. Le-am aplaudat reușitele și i-am încurajat în toate încercările lor, fiindcă este un sport cu adevărat dificil, însă spectaculos!

Rider-ii profesioniști de wakeboarding s-au întrecut pe ei înșiși în momente care ne-au uimit pe toți, alături de specialiștii în flyboarding, care par că au în sânge ADN-ul lui Poseidon.

Eu și restul norocoșilor ce au participat la Desperados Wild Wake ne-am simțit excelent la petrecerea de pe malul lacului Snagov, având acces la o mulțime de surprize, precum tatuaje cu tematică Desperados, coafuri ”wild” făcute de un stilit, accesorii în ton cu spiritul rebel al petrecăreților sau personalizări de haine făcute de un designer specializat în pictură pe articole vestimentare.

Desperados mood_2

După o plimbare cu vaporul pe lac, atmosfera s-a încins la mal pe beat-urile unor mix-uri extrem de reușite, care au acompaniat fiecare toast cu sticle reci de Desperados. A fost una dintre cele mai reușite petreceri la care am fost vreodată și cu siguranță e nr. 1 de vara aceasta. Și mai avem încă 2 luni de soare și căldură, în care se pot întâmpla multe.

Mesajul meu către voi e acesta: e extraordinar sentimentul de libertate pe care îl descoperi când încerci experiențe noi, când iei contactul cu oameni a căror pasiune este complet diferă de ceea ce știi, când toate lucrurile bune se adună pentru a genera contextul perfect pentru crearea de clipe memorabile. Nu ratați nicio oportunitate de a trăi o experiență unică. Desperados Wild Wake a fost intens! Oare ce va urma?

One Response

Trackbacks/Pingbacks

  1. Desperados dopos sports aquaticos? | bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.