Bloggerii voteaza: Autovot 2011 by Automarket.ro

Mircea a mesterit o treaba foarte misto anul asta, legata de masini, desigur. Si cum eu sunt mereu incantata sa-mi bag nasul acolo unde e vorba de noile aparitii pe 4 roti care mi-au tot incantat privirile, nu puteam rata sansa de a-mi da cu parerea. O fac in mod organizat desigur, respectand regulile, ca altfel ma pune Mester la colt si n-as vrea sa-i ies din gratii. Some say he turns into the Nissan GTR when he’s angry. 😀

Revenind la treburi serioase, in toata povestea asta e vorba de Autovot 2011 organizat de Automarket.ro, locul de bastina al sus numitului Mester si a prietenilor sai (buna Bogdan, buna Sebastian). 🙂 In Autovot 2011 se jurizeaza cele mai frumoase, mai scumpe sau mai ieftine masini lansate in Romania in ultimul an. Si pentru ca baietii de la Automarket s-au gandit ca bloggerii ar vrea sa aiba si ei un cuvant de spus, ne-au dat ocazia sa ne manifestam automobilistic pe bloguri si sa facem topurile personale (dintr-o lista data). Daca vrei sa votezi si tu, vezi pe blogul lui Mircea care sunt regulile. Daca ai prieteni bloggeri si “petrol heads”, cum spune Clarkson, da vestea mai departe. Daca prietenii tai n-au blog, sigur au Facebook. Si ei pot vota, din aplicatia special conceputa. Da, automarketerii (automarketii? automarkerii?) s-au gandit la toate.
Vorba lunga, saracia omului, iata topul meu:

Design:
1. Citroen DS 3 – masinuta asta m-a lasat cu gura cascata cand am vazut-o si apoi cand am condus-o. Visez la ea ca la prima mea masina. 😀
2. Jaguar XJ – cui i-ar strica o felina din asta in garaj, a?
3. Alfa Romeo Giulietta – pentru ca italienii n-or sti ei limbi straine, dar se pricep la design. Si la mancare, dar asta e alta poveste.

Calitate/pret:
1. Dacia Duster – pentru ca e o masina harnica, viteaza si tocmai buna pentru Romania.
2. Mazda 2 – pentru ca masina asta e o afacere destul de buna, iar nuanta aia de verde ma topeste!
3. Suzuki Swift – pentru ca am auzit ca se misca bine, abia astept s-o si conduc si am auzit ca nu te lasa lefter.

Va invit cu drag sa participati si voi la votare, nu doar fiindca puteti castiga o tableta Allview Alldro cu Android 2.1 si fiindca sunteti automat invitati la Gala Autovot (din 9 februarie, hotel Ramada North), ci pentru ca e o ocazie foarte buna ca bloggerii sa-si demonstreze relevanta in fata producatorilor si importatorilor auto de la noi si a mediului de afaceri, in general.

2 Responses

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Bloggerii voteaza: Autovot 2011 by Automarket.ro | Andra Zaharia -- Topsy.com
  2. Tweets that mention Bloggerii voteaza: Autovot 2011 by Automarket.ro | Andra Zaharia -- Topsy.com

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.