Caravana mobila BLOOD NETWORK a ajuns in Bucuresti

Anul trecut, una dintre cele mai importante componente ale festivalului Untold a fost, fără îndoială, campania ”Pay with Blood”.

Rezultatele sale avorbesc de la sine: 1500 de donatori au salvat peste 3100 de vieți!

Dincolo de premiile câștigate, ”Pay with Blood” a avut un impact important în comunitate, motivându-i pe mulți dintre cei de vârsta noastră (sau mult mai tineri) să doneze sânge și să înțeleagă valorea acestei experiențe.

Mă bucur mult că anul acesta campania de donare de sânge continuă, de data asta sub numele de ”Blood Network”.

Până la 29 iulie, donatorii pot merge în toate Centrele de Transfuzii din țară pentru a face parte din campanie. Gestul lor nu le va aduce doar satisfacția morală de a ajuta pe cineva, ci și bilete la Untold:

În acest an, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (www.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului, când pe scenă vor urca Dimitri Vegas&Like Mike, Tiesto și Faithless.

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară și înscriu codul de donator primit pe siteul www.untold.com/#blood-network, primesc o reducere de 150 de lei din prețul final al abonamentului.

E bine să știți că, până mâine inclusiv, caravana mobilă din cadrul campaniei de donare se află în București. Puteți dona între 9:00 și 13:00, în Parcul Herastrău, la intrarea dinspre Piața Charles de Gaulle.

Ne vedem la Untold!

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.