Cel mai simplu mod de a-ti organiza vacanta: TravelSelfie

Lista de locuri către care aș vrea să călătoresc nu e deloc scurtă și cred că și voi sunteți în aceeași situație. Când vine vorba de planificat concedii, eu îmi doresc 3 lucruri:

– să fie cât mai simplu să aleg cazarea și transportul (de preferat cu avionul)
– să pun la care rapid programul vacanței (obiective, transport local, locuri unde se mănâncă bine etc.), astfel încât să împletesc îndeletnicirile turistice cu apropierea de modul de viață al localnicilor
– să am siguranța că totul va merge conform planului (sau cât mai aproape de el).

Situația ideală e cea în care face cineva toate astea pentru tine, dar eu nu sunt deloc adepta agențiilor de turism, din varii motive. Partea bună e că există oameni inimoși, care știu cât de importante sunt pentru tine zilele alea libere pe care le-ai așteptat tot anul. Ei au pus la cale Travel Selfie, un proiect prin care planifică vacanțe exact așa cum îmi doresc: printr-un mix între comoditate, aventură, experiențe unice, obiective cu povești pline de substanță și apropiere de cultura locală.

La început de mai au organizat primul circuit și cadrele surprinse acolo de Dragoș Asaftei ne arată priveliști senzaționale și experiențe la care cu greu ai acces dacă pleci de unul singur în Cappadocia.

11022545_1586237048316312_1978908304857476780_n

Planificarea unui concediu și visarea care îl precede întotdeauna ne fac să avem așteptări mari de la cum va fi în concediu și ce vom face în locul în care vom călători. Dar din ce am văzut că s-a întâmplat în primul circuit organizat de Travel Selfie, e clar că așteptările au fost depășite cu mult!

Programul circuitului include o mulțime de momente trasee spectaculoase și nu e deloc pentru cei care preferă o cazare într-un resort all-inclusive. Mi se pare că Andreea și Lucian s-au gândit exact la cum ar trebui să fie o vacanță memorabilă: o succesiune de experiențe pe care vrei să le retrăiești și să le împărtășești cu prietenii dragi.

Lucian chiar a scris despre cum au fost prima și a doua zi din circuitul în Cappadocia și mi-e ciudă că nu s-au sincronizat lucrurile bine să merg cu ei.

Dar mai am o șansă! Și voi la fel: între 11 și 16 iunie are loc un nou circuit!

Programul complet și detaliile le găsiți pe site-ul TravelSelfie, dar și la Hoinaru, care va merge și el în Cappadocia.

Mai sunt doar 5 zile pentru înscrieri și au mai rămas doar 5 locuri (care presimt că se vor epuiza rapid)!

11188376_1586239734982710_2304655199272837586_n

Visez cu ochii deschiși la un răsărit de soare din balon, deasupra unui peisaj ireal și cu siguranță îmi voi vedea visul împlinit, mai devreme sau mai târziu. Dar voi nu trebuie să așteptați și puteți să vă rezervați vacanța cu un singur mail, ca apoi să începeți să numărați zilele rămase până la concediu!

Leave a Comment