Cele mai bune evenimente la care am fost in 2012

În 2012 am fost la o sumedenie de evenimente, de la care am vrut să învăț cât mai mult, să cunosc oameni noi și interesanți și să-mi găsesc inspirația. De cele mai multe ori am reușit, și aș vrea să menționez aici cele mai bune evenimente din sfera online din 2012 și câteva cuvinte despre motivele pentru care au fost speciale.

1. IAB Forum pentru mine a fost cel mai bun eveniment de anul acesta, din perspectiva unui comunicator din zona online. Invitații au fost aleși cu mare grijă, toate prezentările au fost interesante și am venit de acolo cu mult entuziasm și forță de muncă. Articolul de live-blogging e lung cât o zi de duminică, însă vă asigur că merită timpul vostru. Veți descoperi campanii extraordinare, specialiști extrem de abili și reglementări importante din sfera online. Vă îndemn cu tărie să participați anul viitor, fiindcă eu știu deja că abia aștept să merg din nou!

Felicitări Ioana Abe Anescu și mulțumim pentru eforturile imense depuse!

2. How To Web este o experiență extraordinară pentru mine și așa a fost în toți cei 3 ani de când merg acolo și de când există. Pentru un antreprenor din zona online sau pentru orice antreprenor de altfel, How o Web este locul în care poți interacționa cu investitori străluciți, cu start-up-uri inovatoare și cu oameni de calitate. Eu am dedicat evenimentului o întreagă categorie pe blog, fiindcă merită cu prisosință. Mi-aș dori tare mult să văd și mai multe domnișoare și doamne anul viitor, fiindcă suntem tare puține. Vă invit să citiți cele două articole de live blogging, fiindcă veți avea bucuria să găsiți măcar un speaker care să vă inspire. Felicitări Bogdan Iordache și echipa pentru un eveniment minunat!

Și ca să vă convingeți de valoare evenimentului, iată căteva statistici:
– 40 de speakeri
– premii cash de 20.000$ pentru Start-Up Spotlight.
– peste 700 de participanți din multe țări din Europa și din afară
– eveniment menționat în topul TechCrunch al celor mai bune evenimente axate pe web din Europa!
– și:

incrediblue

3. The Power of Storytelling a fost unul dintre evenimentele pe care îmi pare rău că l-am descoperit abia acum. Am avut parte de o călătorie inițiatică în lumea jurnalismului narativ, care m-a marcat și m-a impresionat. Nefiind jurnalist de profesie, ci practician de relații publice, mi se pare esențial să învățăm să scriem mai bine, să spunem povești mai frumoase, mai utile, mai emoționante. Am avut onoarea să ascult acolo câțiva dintre cei mai buni jurnaliști din lume, care au împărtășit cu noi lucruri extrem de personale și de profunde, încercând să ne facă să deschidem ochii către lume și către noi altfel. Articolul despre eveniment nu cuprinde nici pe departe esența acestei conferințe, fiindcă trebuie să fii acolo pentru a simți și pentru a înțelege.

Abia aștept să merg anul viitor din nou, pentru a-mi rafina scrisul și pentru a descoperi mecanisme și modalități de a fora mereu pentru inspirație în acest univers al tuturor oportunităților în care trăim.

4. Webstock de anul acesta a fost un eveniment emoționant, fiindcă ne-am bucurat de prezența lui Eduard Novak, care ne-a adus pe toți la lacrimi. Am avut pe scenă oameni care ne-au demonstrat ce poate face munca și perseveranța, precum Eduard Novak, oameni care ne-au fermecat, precum Cristian Gog, oameni care ne-au impresionant prin eleganță și umor britanic, precum Martin Harris, și oameni care ne-au făcut să râdem minunte în șir, precum Doza de Haș. Activările brandurilor au fost și cele originale și simpatice, așa că pot spune că a fost un eveniment de la care am plecat cu câteva lecții de viață.

Ar mai fi fost evenimente la care mi-aș fi dorit să ajung, însă programul haotic de anul acesta m-a ținut la serviciu mai mult decât aș fi crezut vreodată. Sper însă ca în 2013 să explorez evenimente și din alte țări, fiindcă sunt dornică să-mi deschid perspectiva către alte moduri de a lucra, de colabora, de a învăța și de a livra rezultate.

Nu uitați că puteți găsi toate evenimentele la care am fost în ultimii ani pe pagina Events.

Care a fost evenimentul tău preferat din 2012?

One Response

  1. Stoian Ciprian
    Jan 09, 2013 - 02:12 AM

    Evenimentul meu preferat a fost “Leaders in marketing”, dar la fel de mult mi-a placut si la Webstock !

    Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.