#checkinforbeauty la noul magazin Farmec! (p)

Tare mă bucur să dau vești bune, iar săptămâna asta mi-aș dori să mă pot teleporta nițel până la Cluj, fiindcă acela e orașul norocos care va avea noul magazin Farmec!

magazin farmec cluj (4)

De multe ori am fost întrebată unde se găsesc și offline produsele Farmec și tare m-aș bucura să avem o astfel de minunăție de magazin și în București. Să vă povestesc de ce:

 • magazinul Farmec a fost renovat complet și arată absolut impecabil, ca și cum te-ai afla într-un labor high tech decorat cu mult bun gust
 • în afară de magazinul propriu-zis, va exista și o zonă de muzeu, unde curioșii (ca mine) vor putea admira tot felul de obiecte care au contribuit la consolidarea acestui brand atât de drag mie: unelte și aparatură din fabrică de acum multă vreme, ba chiar și afișe mai vechi de promovare
 • ba mai mult, tot în cadrul magazinului va exista și un Atelier de creație, o mică sală de evenimente în care tind să cred că se vor întâmpla lucruri tare frumoase.

magazin farmec cluj (1)

Inaugurarea oficială va avea loc pe 10 octombrie, peste doar 2 zile! Și fiindcă bucuria lansării ține 3 zile, ca-n povești, zilele de 11- 13 octombrie vor fi Weekend-ul Aniversar Farmec, care nu poate fi fără surprize.

 • Varianta a: Dacă ești tânăr cu trupul, atunci nu uita să-ți dai un check-in când ajungi în magazin și să folosești hashtag-ul #checkinforbeauty. Te așteaptă imediat un cadou! Facebook place-ul e de găsit aici.
 • Varianta b: Dacă ești tânăr cu sufletul, atunci la orice produs cumpărat vei primi un cadou automat când ajungi la casa de marcat.

magazin farmec cluj

Adresa la care trebuie să ajungeți este strada București nr. 55, Cluj-Napoca. 🙂

Acum că v-am spus ce urmează, nu se poate să ratați un moment așa de frumos! Eu cred că aș sta cu ochii lipiți de geam, cum făceam când eram mică și mă uitam după dulciuri. Acum însă m-aș uita după produsele mele preferate, care mă ajută mai ales la trecerea aceasta dintre vara mult iubită și iarna friguroasă.

magazin farmec cluj (2)

Când ajung la Cluj, acesta va fi primul loc de văzut de pe listă! Și fiți generoși, dați un check-in și pentru mine. 😀

Nu uitați că româncele cu Farmec se adună la povești pe site-ul minunat ce stă drept dovadă a nevoii de frumusețe autentică, deloc trecătoare. Se lasă cu surprize și întâlniri fermecătoare!

2 Responses

 1. Belatriz
  Oct 18, 2013 - 08:53 PM

  Pentru un brand ce are numele farmec, ar trebuie sa aibe o imagine mai fermecatoare, o imagine suprinzatoare de perfecta, prea simpla.
  Asta este parerera mea , spun asta pentru ca de fel eu prefer simplitatea insa in cazul lor nu cred ca este cazul sa fiu sincer.

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. | 4 minute de Farmec pentru cele mai frumoase cadouri

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.