City Survival Kit – iulie in Bucuresti

Orașul arde și noi ardem odată cu el.

Prin asfalt încins și aer aproape irespirabil, e dificil, dacă nu imposibil să-ți păstrezi înfățișarea intactă. Rimelul se mai scurge, pielea se usucă, iar noi ne încrutăm cât timp soarele își face de cap (adică de dimineața pâââână la apusul târziu).

Beyonce pare că s-ar descurca destul de bine la 40 de grade, în București.

giphy (1)

Dar fiindcă nu sunt Beyonce și am ales să locuiesc în oraș și la bine, și la rău, am nevoie de uuun pic de ajutor (bine, poate un pic mai mult) ca să nu se întâmple asta data viitoare când trec pe lângă vreo clădire de birouri:

giphy (2)

Dimineața

Încep prin a-mi îngriji fața cu crema pentru curățarea feței fără săpun din gama Aslavital Mineralactiv.

FotorCreated2bis

Continui cu masca gomaj pentru piele catifelată și deodorantul Pearl Woman (cu parfum delicat, aproape insesizabil).

Trec la etapa de hidratare cu crema hidratantă răcoritoare cu extrac de caise și, pentru corp, apelez la loțiunea hidrantă de corp cu extract de zmeură (care miroase delicios!).

FotorCreated

Și aplic un strat de protecție și uniformizare a culorii tenului cu CC Cream mediu – toate din gama Gerovital Happiness, a cărei fană declarată sunt.

Starea cu care plec de acasă poate fi descrisă așa:

200 (1)

Seara

După vreo 10 petrecute la birou, plus alte drumuri pe căldură, tot ce vreau e să intru în frigider. Fiindcă starea mea poate fi descrisă cam așa:

200 (2)

Prin urmare, mă bazez pe o demachiere delicată cu fluidul de curățare și demachiere din gama Gerovital H3 Derma+ (câteodată, când mă simt de-a dreptul motivată, îl folosesc împreună cu activatorul antirid).

FotorCreated4

Apoi trec lamasca hidratantă răcoritoate cu extract de zmeură din gama Gerovital Happiness.

Ba chiar strecor în ritual și gelul anticearcăn, fiindcă, recunosc, mă cam trezesc cu ochii umflați de la căldură și uneori cu cearcăne de la prea puține ore de somn.

FotorCreated3

Iar la final: crema emolientă super hidratantă din gama Gerovital H3 Derma+.

E bine să aveți la voi și crema pentru față anti-îmbătrânire cu SPF 50, fiindcă soarele nu iartă, nici dacă stai toată ziua în birou și crezi că te expui prea puțin timp la soare. (Mâinile sus cine s-a bronzat pe gât și brațe, dar în rest e alb ca laptele!)

Pentru mine, suita asta de obiceiuri și poțiuni mă face să mă relaxez și să mă simt mai odihnită. E momentul scurt în care dau un ”reset” sistemului, ca să mă pot bucura de El și de pufosul care mișună neobosit prin casă.

Desigur, n-ar strica o ploaie caldă și bogată, cu picuri și aer curat, dar până atunci mă bucur de răcoarea aerului condiționat și de o felie de pepene din frigider.

200

Voi cum vă descurcați cu orașul vostru în perioada asta?

Sursa foto: Sunset on the city waterfront. View of the flow of cars from the level of the pavement, image in the orange-blue toning via Shutterstock

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.