Cum a fost la: Cirque du Soleil – Quidam si Markus Schulz la Arenele Romane

Pentru cei care nu știu, din când în când mai împărtășesc gânduri și opinii pe Iconcert.ro despre spectacole și concerte la care merg, care, pentru mine, sunt metoda preferată de relaxare după sport, fiindcă nu-mi place mai deloc să merg în cluburi.

Astfel că în ianuarie am fost la spectacolul ”Quidam” al Cirque du Soleil, care m-a impresionat prin scenografie, coloană sonoră și numere acrobatice captivante. Am încercat să surprind acele detalii care au făcut din ”Quidam” o poveste fascinantă în acest articol.

Quidam-Cirque-du-Soleil-Romexpo-Bucuresti-4

Iar sâmbăta trecută am dat liniștea din Copenhaga (unde am petrecut 5 zile și despre care voi povesti în curând) pe un show de muzică electronică de-a dreptul exploziv! Markus Schulz a venit la Arenele Romane cu chef de party, iar asta s-a văzut în setul lui, dar trebuie să recunosc faptul că warm-up-ul lui Snatt & Vix a fost partea mea preferată a serii. Recenzia și fotografiile de la eveniment le găsiți în acest articol, iar eu vă recomand să țineți Iconcert pe aproape, fiindcă vor veni o mulțime de vești despre concerte și show-uri din București și din țară.

Markus-Schulz-Arenele-Romane-Bucuresti-7-februarie-2015-131

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.