De ce sa-ti iei AZI cazare si bilet pentru Untold Festival

Dacă ești genul care lasă organizarea unei experiențe pe ultima sută de metri, am o sugestie pentru tine: nu e momentul să amâni pregătirile pentru cel mai mare festival de muzică organizat vreodată la noi! Și pentru că îmi place să mă documentez despre una sau alta, azi am pus laolaltă un mic ghid care să ne ajute să ne bucurăm de festival cât mai mult.

Dacă nu ai aflat încă, UNTOLD Festival are loc între 30 iulie și 2 august la Cluj, unul dintre locurile mele preferate din țară. Va fi primul mare festival la care particip, așa că vreau să văd toți artiștii pe care îi apreciez și să mă bucur de tot ce are de oferit evenimentul.

Ce trebuie să știi despre Untold Festival

>>> UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

>>> În cadrul festivalului vor fi invitați zeci de artiști reprezentativi pentru diferite stiluri muzicale variind de la trance, hip-hop, pop-rock sau EDM.

>>> Peste 40 de artiști au fost deja confirmați, selectați în baza preferințelor exprimate de peste 40.000 de persoane care s-au înscris până acum pe www.untoldfestival.com.

>>> Line-up-ul este absolut impresionant! Vom avea ocazia să-i vedem live pe:

untold festival

>>> Festivalul va avea 10 scene, dintre care una dedicată petrecerilor retro. Vom dansa pe ritmurile dance ale anilor ‘80 și ‘90 alături BONEY M, CULTURE BEAT și MR. PRESIDENT.

>>> Tematica festivalului este cea de aducere în prezent a basmelor copilăriei. Organizatorii promit că vor transforma Cluj-Napoca într-un tărâm de poveste, unde ficțiunea specific românească și muzica se vor îmbina cu success.

>>> Zonele cheie ale orașului vor căpăta și ele denumiri noi în perioada festivalului: ariile de cazare devin The Mountain, Malul Someșului va fi The River, Parcul Central devine The Forest, Piața Unirii se transformă în The Citadel, iar stadionul va fi The Arena.

zone untold festival 2015

>>> Vom avea și petreceri la piscină, o zonă de relaxare, spații de camping și o mulțime de oportunități să explorăm Clujul pe îndelete.

De ce să-ți iei azi bilete și cazare pentru UNTOLD Festival

Organizatorii se așteaptă la un număr mare de participanți, așa cum e și firesc pentru un festival de o asemenea amploare și cu un line-up atât de consistent. Iar fiindcă aceștia sunt mai experimentați într-ale festivalurilor, își fac rezervare pentru cazare din vreme și pun mâna pe cele mai bune bilete. Iar eu cred că ar trebui să le urmăm exemplul!

Noi am căutat câteva zile în mod asiduu cazare și vă pot spune că în Cluj nu se mai găsește nimic pe Booking.com, pe Airbnb.com sau pe la pensiuni. Din căutările noastre, am văzut că sunt ocupate majoritatea hotelurilor și pensiunilor, iar acest lucru e valabil nu doar pentru oraș, ci și pentru spațiile de cazare de lângă Cluj. Noi abia am găsit cazare în Florești, după ce am sunat la 6 pensiuni, care erau și ele ocupate.

Așadar, nu lăsați pe mâine cazarea pentru UNTOLD Festival!

La partea cu biletele, am vești bune pentru cei care au prezență de spirit și se mișcă rapid: inițial, abonamentele PRE-SALE, de doar 259 lei plus taxe în rețeaua Eventim, puteau fi cumpărate doar până mâine, 10 aprilie. Însă organizatorii au extins oferta până dupa Paște, în limita a 5.000 abonamente. Nu e vreme de amânat, după cum vă spuneam. Pot părea multe cele 5000 de abonamente, însă pun pariu că se vor epuiza la fel de rapid ca locurile de cazare.

Desigur, dacă vreți să vă bucurați de festival în varianta VIP, prețul unui astfel de abonament este de 449 lei plus taxe în rețeaua Eventim.

Ambele abonamente asigură accesul în toate cele 4 zile de festival și sunt disponibile în rețeaua Eventim şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară (cele pentru București sunt disponibile aici).

5 sfaturi pentru o super experienta la UNTOLD FESTIVAL UNTOLD

Iată câteva lucruri la care m-am gândit că îți vor face zilele mai plăcute la festivalul care aș vrea să vină azi, dacă s-ar putea. Sper să-ți fie de folos și promit că revin cu un articol mai complex pe tema asta.

5 sfaturi pentru o super experienta la UNTOLD FESTIVAL

NE VEDEM ACOLO, DA?

Sursa foto featured.

7 Responses

 1. Val
  Apr 09, 2015 - 11:14 PM

  Daca ati gasit cazare in Floresti e bine, ca e mai aproape de Cluj Arena, decat sa fi gasit in Cluj, dar in cartiere situate in partea opusa a orasului.
  Despre cazari, organizatorii Untold spun ca vor pune la bataie si camine studentesti. Inca nu se pot face rezervari, dar in camine este capacitate considerabila. Nu mai spun ca s-au construit si cateva hoteluri ale Universitatii, care banuiesc ca vor fi disponibile in perioada festivalului.
  Sa nu uitam, Clujul are cel mai mare numar de studenti dupa Bucuresti, iar in perioada respectiva vor fi in vacanta.

  Reply
  • Andra Zaharia
   Apr 10, 2015 - 08:43 AM

   Am vazut si eu noutatile de la organizatori si sper sa fie loc pentru toti cei care isi doresc sa ajunga la festival. Bineinteles, nu strica niciodata sa fim pregatiti din vreme, ca sa stam linistiti pana la final de iulie.

   Reply
 2. Lavinia
  May 27, 2015 - 10:22 AM

  Cazare la hoteluri pentru Untold se mai gaseste aici: http://www.haisitu.ro/oferte-untold-festival-cluj-napoca-de186

  Reply
 3. dani
  Jul 13, 2015 - 10:27 AM

  OFER CAZARE IN APARTAMENT DE 3 CAMERE PENTRU TOATA DURATA FESTIVALULUI

  Apartament de 3 camere , decomandat la 2 km de Cluj Arena (main staige).pret 400 ron/noapte!. Ideal pentru 6 persoane!
  Acesta este la 50m de magazinul Profi din Grigorescu,agentii bancare si vis a vis de statia de autobuz! Zona este foarte buna si aproape de eveniment! . Pentru un grup de 6 persoane pretul ar fi de 66 ron persoana/noapte ! 0746043504

  https://www.facebook.com/pages/Apartament-Untold-Festival/1614831752121879?fref=ts

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Un gând despre UNTOLD Festival | Nebuloasa
 2. Scurte #4 - Dan Pandrea
 3. Untold Story in Your City - ANDY C in Bucharest! - Andra Zaharia

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.