DOINA – o vedetă în poşetă (P)

Toate fetițele își doresc să se facă prințese la un moment dat, iar eu nu am făcut excepție. Pe vremea când eram doar o mogâldeață, probam cu interes pantofii cu toc ai mamei, cotrobăiam fascinată prin șiragurile de mărgele și mă visam în poveștile pe care le citeam. Nici mama mea nu s-a dat înapoi de a la mă face să mă simt specială, fiindcă profita de orice ocazie în care se strângeau prietenii de familie acasă ca să mă pună în mijlocul lor să spun măcar o poezie sau, mai târziu, să cânt.

Am crescut cu admirație față de ființa care mi-a dat viață, fiindcă mereu a reușit să-și păstreze frumusețea, eleganța și gingășia, deși muncește cât 3 persoane. Oricât de multe ar fi avut de făcut, mereu era aranjată și machiată, iar hainele ei impecabile nu trădau efortul pe care îl depunea (și îl depune încă) în fiecare zi.

De la mama mea am învățat că feminitatea e un atu ce trebuie cultivat prin grija de sine, indiferent de ritmul nebunesc al zilelor. În fiecare dimineață o priveam cum se machiază și în fiecare seară îmi spuneam că voi avea la fel de multă grijă de mine și de tenul meu, cum face ea.

Și acum îmi aduc cu drag aminte de parfumul acela cunoscut pe care îl știm cu toții, al demachiantului Doina cu lăptișor de matcă. El a fost ajutorul de nădejde al multor generații de românce frumoase, care au știut să se adapteze schimbărilor, să muncească mult, să clădească familii și să încredințeze mai departe secretele unei frumuseți care vine din adâncul sufletului.

Farmec știe acest lucru mai bine decât oricine, iar astăzi face încă un pas pentru a fi mai aproape de noi, cele care avem responsabilitatea de a da mai departe sfaturi bune despre cum să ne îngrijim nu doar trupul, ci și sufletul. Surpriza este minunată, iar piesa asta sper să intre în playlist-ul vostru, fiindcă mi se pare cea mai bună piesă realizată de un brand românesc, în colaborarea cu un artist:

Luna aceasta vedetă e gama Doina, care menține aceleași produse în care avem încredere de atâția ani (la aceleași prețuri incredibile), dar adaugă o nouă membră în familie: Doina – cremă nutritivă vitaminizantă! Știți voi: e cea pe care o vom purta în poșetă tot timpul, fie că vrem să ne păstrăm mâinile catifelate, fie că frigul ne-a uscat tenul. Și un pont bun: la orice comandă de peste 100 lei de pe Farmec.ro, primești cadou noua cremă Doina!

doina-promotie

Vouă ce amintiri vă trezesc produsele din gama Doina? Și, mai ales, cum vi se pare piesa realizată alături de Krem?

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.