Echilibristică pe o frunză de ceai (P)

Sunt câteva momente și gesturi în care îmi găsesc liniștea în orice zi, indiferent de cât de agitată aș fi. Unul dintre aceste momente simple este acela în care îmi savurez ceaiul din fiecare zi.

Am descoperit plăcerea de a savura un ceai bun destul de târziu în viață, adică pe la 20 de ani, când ceaiul a trecut de la a fi medicament la a fi relaxare. Am început timid, prin a merge la câteva ceainării din București, însă nimic nu se compară cu plăcerea de a savura o ceașcă fierbinte în propriul colț liniștit.

Pentru mine ceaiul nu este doar o altă băutură dintr-un meniu, ci o oportunitate de a descoperi gusturi noi, combinații neașteptate de flori, fructe și chiar condimente pe care nu m-aș fi gândit niciodată să le aduc împreună. Ceaiul este o băutură rafinată, atunci când alegi un sortiment potrivit, ceremonioasă, ce invită la conștientizarea de sine și la o clipă de liniște sau chiar reflecție.

shutterstock_151374224
Cup of hot tea via Shutterstock

În zilele calde, îmi făceam ceai verde pe care-l păstram la rece, iar acum savurez cu plăcere ceai verde în diverse combinații, ceai negru și ceai de fructe. Nu ratez nicio oportunitate să laud beneficiile ceaiului verde, care pentru mine face minuni.

Unde poți găsi un ceai bun?

Simplu, la D’oro Tea! Și nu i-as lăuda fără să le fi gustat ceaiurile delicioase. Au devenit rapid preferatele mele următoarele sortimente delicate:

Beneficiile ceaiului nu țin doar de trup, ci și de suflet, fiindcă niciodată nu vei putea bea un ceai în grabă. Și e simplu să ai grijă de ce oferi corpului și creierului tău când găsești la D’oro Tea ceaiuri începând de la 9 RON / 50g şi ai livrare gratuită în toată ţara, la toate comenzile în valoare de 50+ RON.

Uite ce bine sună o recomandare de pe pagina lor de Facebook:

Încheiem weekendul recomandându-vă o infuzie cu totul aparte: ceaiul alb cu iarbă de lămâie, mentă și frunze de rozmarin, toate ingredientele provenind de pe plantații controlate strict biologic.

Pentru aroma ideală se infuzează timp de 1,5-2minute la temperatura de 80-90 °C.

Voi când aţi savurat ultima dată un ceai bun?

One Response

  1. Iulia Mimi
    Nov 19, 2013 - 11:31 AM

    Recomand de ceai de fructe “Visul Copilariei” de la d’oro

    Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.