Facebook bate filmul

Îmi plac filmele și videoclipurile. Always have, always will. Și nu o dată aș fi vrut să am și eu o coloană sonoră potrivită pentru momentele acelea în care îți bate vântul prin păr și te simți on top of the world.

Desigur, tehnologia face toate aceste lucruri posibile. Ca să nu vă mai plângeți, voi, neiubitori de timeline, de neajunsurile noului display, iată cum poate arăta o poveste simpatică, a relației mele cu Facebook și a ultimilor 6 ani, de când am cont pe această platformă (click pe fotografie pentru a vedea videoclipul).

Aici vă puteți face clipuri cu timeline-ul vostru și chiar mi-ar plăcea să primiți această leapșă, să vedem cine are cel mai amuzant timeline (Auraș, accepți provocarea?), cel mai feminin timeline (Claudia, leapșa vine și spre tine) sau cel mai “călător” timeline (Doru, abia aștept să văd ce iese!).

4 Responses

 1. Auras
  Mar 27, 2012 - 03:42 PM

  Eheee, cand am aflat eu de timelinemoviemaker, s-a mai schimbat un pic video-ul initial 🙂
  Dar, la cererea atat de frumoasa din partea publicului, va prezint “viata lui Auras de pe Facebook ” http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.timelinemoviemaker.com%2Fdisplay%2F%3Ft%3D4f71c252f0d598-99038268&h=QAQED8Tdr

  Reply
  • Andra Zaharia
   Mar 27, 2012 - 03:49 PM

   Me gusta! Stiam eu ca va fi amuzant!

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » O leapsa acceptata: a vrut sa fie de calatorii, dar a iesit mai mult cu pasari
 2. Gânduri în dezordine » Blog Archive » Dacă aș fi subiect de film » Gânduri în dezordine

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.