Introducing: Car Busters!

This summer, Hoinaru and Răzvan Baciu are ready to bring you the latest news in auto consumer advice! (In the voice of… that trailer guy.)

Știți voi cum unii spectatori Top Gear scriau la redacție și se plângeau că Clarkson & co nu dau sfaturi cu adevărat utile pentru consumatorii de rând în ceea ce privește mașinile? Ei bine, pe lângă presa auto online de specialitate avem nevoie și de păreri ale cetățenilor care știu ce nevoi au de la o mașină pentru contextele în care o folosesc. De aceea mi se pare excelent noul proiect al celor doi maginifici: CarBusters.ro!

Proiectul începe cu un parteneriat pe care îl apreciez mult, cu Midocar, care împlinește anul acesta 20 de ani de activitate. Primul test oficial din această serie a fost cu Audi A1, la care ne-am distrat de minune.

M-am bucurat mult când băieții m-au invitat să filmăm plimbarea, fiindcă eram curioasă cum va decurge și pentru că nu stătuse vreo cameră video pe mine niciodată atâta timp. Nițel intimidată la început, m-am relaxat apoi și m-am concentrat pe mașină. Audi A1 e fâșneață, simpatică și se strecoară bine prin traficul dezordonat al Bucureștiului. Mi-a făcut plăcere să o conduc și să văd ce poate când a condus-o mai experimentatul Răzvan.

Dacă aș face o paralelă cu Top Gear, aș spune că Răzvan e leit Clarkson (”Poweeeer! More poweeeeer!”), iar Hoinaru e un James May mai tânăr și mai plin de viață (no offence, mate), fiindcă îi plac mașinile economice și care se descurcă în oraș. Asta înseamnă că eu am rămas să fiu Hammond la feminin al echipei de data asta. Oare cine îmi va lua locul data viitoare?

PS: Nu ratați fața mea extrem de serioasă și concentrată de când eram la volan. :))

And on that bombshell we end this article.

PS 2: Răzvan concretizează în sfârșit prezicerile tuturor cu privire la online content: video content is finally here (la România mă refer)! Respectele mele pentru asta!

5 Responses

 1. Dragoș Asaftei
  Apr 12, 2012 - 03:32 PM

  Ce tareee! 🙂 Apropo de Audi. Am văzut azi prima oară noul A6 în trafic. Deci e atât de lat încât îi vedeam farurile în ambele oglinzi ale mașinii. :)) Foarte tare!

  Reply
 2. dezmembrari auto
  Apr 12, 2012 - 03:48 PM

  Nice one, misto initiativa!

  Reply
 3. aHUIBAN
  Apr 12, 2012 - 06:09 PM

  La sfarsit, cand ti-ai dat jos ochelarii si te mirai de bord – fantastic 🙂

  Reply
  • Andra Zaharia
   Apr 13, 2012 - 10:43 AM

   Glad you had fun. 🙂

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Romanian bloggers started their own Top Gear | AdHugger

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.