La cabina de proba laudata sa nu te duci cu un brat de haine

Nimic nu mă face să-mi doresc să îmbrac rapid cel mai pufos și comod pulover decât diminețile astea de octombrie. Încă nu m-am obișnuit cu ideea de toamnă (sau de iarnă iminentă), așa că termometrul personal a rămas setat pe ”poate se încălzește mai încolo” și am cam tremurat în ultimele zile. Iar diferența de temperatură dintre metrou și afară rămâne cel mai mare dușman al meu. (Ok, poate exagerez, but you get the picture. :p )

cozy winter clothes
Sursa foto.

Dar până să mă apuc să pun la păstrare garderoba de vară și s-o așez în dressing pe cea de toamnă (și de iarnă 🙁 ), mă folosesc se temperaturi ca argument imbatabil ca să merg la cumpărături.

Oricât de țanțosă m-aș ține eu în fața noilor colecții toamnă-iarnă, recunosc că nu pot rezista tentației de a-mi cumpăra pulovere pufoase, eșarfe cu care să mă înfofolesc când bate vântul, ghete scurte și comode sau blugi noi. Cu toate știm că nu poți avea destui blugi, ba chiar cred că o parte din bărbați vor aproba treaba asta.

Ca să fiu eficientă, de obicei iau cu mine la cabina de probă un teanc de haine care aproape mă depășește în greutate. Știu că va fi aglomerat, așa că mai bine fac un singur drum. Și apoi începe distracția: un îmbrăcat-dezbrăcat continuu și o vânzolează intensă pe ușă ca să cer sfatul iubitului sau al prietenelor, cărora vreau să le mulțumesc acum și aici pentru sinceritate și că nu mă lasă să cad pradă impulsului de a-mi cumpăra ceva ce nu mi se potrivește.

Am întâlnit în aventurile mele prin magazine tot felul de cabine de probă: unele înghesuite, altele cu prea puține oglinzi, unele fără suporturi pentru umerașe, altele cu prea multe oglinzi și genul ăla de lumină care te face să te simți supraponderală chiar dacă ai 50 kg și să nu uităm de cele cu o cortină care se trăgea imperfect (ugh, I hate those!) și care te făcea să încerci sportul extrem de a ține cu o mână cortina și de a proba hainele cu cealaltă (în cazul lipsei unui ajutor de nădejde). M-am schimbat în mall-uri, în big-uri, în magazine comuniste și în magazine abia deschise. Cu toate astea, n-am găsit încă o cabină de probă perfectă…

cabina de proba

Problema e că toată experiența asta a probatului e atât de solicitantă, încât uneori mă simt de parcă am făcut măcar jumătate de sesiune de cardio (mai ales din ăla de care nu mai am voie). Veți spune să fac toate cumpărăturile astea online, dar eu sunt mai old school la unele chestii, fiindcă-mi place să pipăi materialele și să văd cum se așază pe mine croiala. Iar pentru asta nu există încă un înlocuitor în online.

Dar poate există ceva ce îmbină the best of both worlds

Mi-a șoptit o vrăbiuță deunăzi că la Sun Plaza ar exista o cabină de probă virtuală cu care ne putem distra până pe 16 octombrie.

Cum funcționează: o cameră video se uită frumușel la noi și preia imaginea, peste care va suprapune apoi hainele pe care vrem să le probăm din colecția toamnă-iarnă din mall. Totul se întâmplă pe un ecran digital, fără îmbrăcat, fără dezbrăcat, fără cortine care nu se trag de tot, fără jonglat cu umerașe! 😀

Ca să citez clasicii teleshoping-ului: dar asta nu e tot! Ca să fie distracția completă, dacă încerci cabina de probă virtuală poți câștiga și o serie de premii de la tot felul de branduri prezente în Sun Plaza. Poți găsi detaliile complete pe pagina evenimentului sau pe site-ul Sun-Plaza.rocks. Să nu uiți să citești și despre condițiile de participare, ca totul să meargă șnur. Eu una așa aș face. 🙂

Printr-un calcul simplu, mi-am dat seama că mâine e duminică și n-am (prea) multe de făcut, iar Sun Plaza e la doar 3 stații de metrou distanță.

Mădălina, ce faci mâine? Eu am auzit că #sunplazarocks și aș cam vrea și eu să rock with. 😀

2 Responses

 1. Ana Maria Por
  Oct 12, 2015 - 09:56 AM

  Ah, urasc o cabina de proba prea mica. Sau poate sunt eu prea mare?
  Oricum le urasc. Punct.

  Reply
  • Andra Zaharia
   Oct 12, 2015 - 12:47 PM

   Poate o incerci pe cea virtuala de la Sun Plaza. Abia astept ziua in care nu va mai fi nevoie sa probam deloc hainele pe care le cumparam. 😀 Sunt ciudata, stiu. :))

   Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.