La ce concerte vreau sa ajung in 2015 (lista de completat)

Pe cât de sărac a fost anul trecut în concerte bune, pe atât de ofertant se anunță anul acesta. Deja avem confirmări de câteva nume care mă entuziasmează extraordinar de mult, după cum urmează:

markus schulz bucuresti

Markus Schulz la Arenele Romane pe 7 februarie 2015 – Markus este cel mai apreciat DJ din SUA în acest moment și un artist care și-a construit un renume prin creativitatea sa și prin capacitatea de a aduce publicului muzică de calitate, atât prin creații proprii, cât și prin mixuri. Markus e un tip care vine cu energie debordantă pe scenă și știe să-și apropie publicul de fiecare dată. Și încă o veste bună legată de acest concert este că Markus va insera fragmente din setul său de la Arenele Romane într-un episod din emisiunea sa radio, Global DJ Broadcast. Au mai rămas 8 zile până la show! Pentru wamp-up, recomand o privire la ultima apariție a lui Markus în România, din 2013, de la New World Punx, show-ul realizat alături de Ferry Corsten.

one republic bucuresti

One Republic la Arenele Romane pe 4 iunie 2015 – biletul e deja cumpărat pentru Ryan Tedder și trupa, care sunt sigură că vor avea un show extraordinar în București! Abia aștept să-i aud live și să cânt alături de ei ore în șir. Nu știu unde vom avea loc toți la Arenele Romane, dar ce știu sigur este că muzica va fi excelentă!

Andrei Rieu în București, pe 6, 11, 12, 13 și 14 iunie – violonistul olandez a creat un val de entuziasm în rândul publicului din România, fapt ce a dus la epuizarea biletelor pentru concertele sale în timp record. Desigur, între timp au mai apărut bilete la vânzare, după ce anumite rezervări nu au fost onorate, însă faptul de a mobiliza publicul într-o asemenea măsură este rar întâlnit la noi, fapt care mă bucură.

electric castle festival 2015

Electric Castle Festival 2015 la Castelul Banffy între 25 și 28 iunie 2015 – iată încă un proiect dedicat muzicii de calitate care crește și evoluează în fiecare an. În 2015, festivalul de lângă Cluj-Napoca are un buget de 1,3 milioane de euro, un concept foarte bun un line-up pe măsură, căruia i se vor adăuga în continuare nume mari. Fatboy Slim, Parov Stelar, The Cat Empire, Subcarpați și mulți, mulți alții vor face din scena festivalului un loc unde trebuie să fii.

Organizarea excelentă și conceptul bine implementat fac din Electric Castle Festival un loc unde aș vrea neapărat să ajung anul acesta. Îmi pare că județul Cluj este un hot spot al muzicii anul acesta, așa că avem prilejul să ne vizităm prietenii de acolo tot mai des, ceea ce mă bucură foarte mult!

untold festival 2015

Untold Festival 2015 în Cluj-Napoca între 30 iulie și 2 august – festivalul va aduce în România o mulțime de artiști extraordinari pentru 4 zile pline de muzică bună și tot felul de activități ofertante ce vor avea loc în Capitala Europeană a Tineretului. Până acum au fost anunțati: Avicii și David Guetta, iar ieri am aflat că vor mai veni și ATB (yay!), Tinie Tempah și Fatman Scoop. În total vor fi peste 150 de artiști care vor susține show-uri pe Cluj Arena sau în Sala Polivalentă Cluj-Napoca, iar publicul sper să fie cât mai divers și mai prins de atmosfera evenimentelor. Clujul este deja un oraș special, iar acest proiect sunt sigură că-i va duce numele cât mai departe în rândul tinerilor care caută o destinație specială pentru vara acesta.

Eu una mă bucur de revenirea lui ATB în România ca un copil care a primit toate cadourile de Paște, Crăciun, Moș Nicolae și de ziua lui la un loc. Este DJ-ul meu preferat și piesele sale compun muzica sufletului meu. De fapt, el este sursa pasiunii mele pentru muzica electronică, fiindcă, din momentul în care am ascultat pentru prima dată ”9 PM (Till I come)” pe când aveam 13 ani a marcat începutul acestei preocupări care mi-a adus o mulțime de bucurii. Așadar, Untold Festival, ’till I come I expect a lot more news from you! 🙂

Și dacă se mai confirmă și concertul Robbie Williams, atunci va fi un an în care concertele vor fi ocazia perfectă să adun inspirație și să-mi încarc bateriile pentru toate planurile pe care le am.

Voi ce artist ați vrea să mai vedeți anul acesta?

Sursa foto: Shot of some cheering fans during a life concert, visible noise due high ISO, soft focus, shallow DOF, slight motion blur via Shutterstock

One Response

  1. Popescu Bogdan
    Jan 29, 2015 - 12:34 PM

    Cu ingaduinta ta, o fana si o cunoscatoare a muzicii cu adevarat bune, as spune ca din lista pe care ai inserat -o lipseste un ,,must have”! Ma refer la,,it must have been…..” si bineinteles la concertul trupei Roxette din 17 mai-un concert ce trebuie vizionat in prezenta unei persoane deosebite pentru fiecare dintre noi!

    Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.