Oportunitate de job în comunicarea online

Ultimele 6 luni din viața mea au fost o experiență transformatoare pentru mine, fiindcă am reușit să mă adaptez unor schimbări fundamentale ce au intervenit. După tot tumultul, cel mai plăcut sentiment este acela când lucrurile încep să se așeze, ca piesele dintr-un puzzle.

Pentru cei care mă știu, mai îndeaproape sau mai puțin bine, un lucru este definitoriu legat de mine (alături de altele, desigur): îmi place să muncesc. Ador ceea ce fac, fiindcă domeniul comunicării online mă menține (hiper)activă, mă provoacă mereu să fac mai mult, mai repede și mai bine. Iar dacă ești și tu ca mine, atunci cu siguranță te vor interesa rândurile de mai jos.

medium_32800806

Primăvara aceasta…

Poate fi momentul să faci un pas într-una dintre cele mai importante direcții ale vieții tale: cariera. Spre exemplu, eu, fiindcă mi-am dorit foarte mult să învăț, să mă dezvolt și să lucrez cu o echipă de oameni bine pregătiți, am căutat acele oportunități care m-au adus mai aproape de această situație ideală.

Dacă te regăsești în aceste rânduri, am o veste bună pentru tine: se caută un bun specialist pe content marketing și community building care să se alăture echipei profesioniste care se ocupă de proiectul Nikoniști! Șansa de a lucra la consolidarea și creșterea uneia dintre cele mai mari comunități de brand din România nu este una care apare prea des, motiv pentru care candidatul ideal ar trebui să aibă abilități de copywriting, capacitatea de a înțelege brandul și chiar o pasiune pentru fotografie. De asemenea, acesta (sau aceasta) ar trebui să fie pregătit(ă) să învețe constant și să lucreze pentru buna funcționare a acestei comunități, colaborând cu toți colegii implicați în proiect.

facebook.com/Nikonisti

facebook.com/Nikonisti

Acest lucru înseamnă că ai putea ajunge să implementezi strategii puternice și să reprezinți un brand care are multe de oferit la nivel de comunicare și implicare.

Ți-am trezit interesul? Atunci aștept CV-ul tău și scrisoarea ta de intenție pe andra punct zaharia [at] yahoo punct com până duminică, 10 martie 2013. Dacă știi un prieten sau o prietenă care își caută job și care s-ar potrivi acestui profil, atunci trimite-i acest articol, fiindcă este cu adevărat o oportunitate motivantă!

Sursa foto: photo credit: jochen via photopin cc.

8 Responses

 1. Bogdan
  Mar 04, 2013 - 06:50 PM

  Am dat si eu vestea mai departe pe blog. Succes!

  Reply
  • Andra Zaharia
   Mar 04, 2013 - 11:03 PM

   Multumesc mult, Bogdan! Sper sa ajunga exact unde trebuie acest mesaj.

   Reply
 2. AndreiArde
  Mar 10, 2013 - 12:48 PM

  am trimis si eu un mail cu cv-ul. sper ca nu este prea tarziu 🙂

  Reply
  • Andra Zaharia
   Mar 10, 2013 - 11:23 PM

   Buna Andrei! Multumesc! Nu e prea tarziu, iar maine il voi da mai departe. Succes!

   Reply
 3. Bogdan
  May 03, 2013 - 09:47 AM

  Au gasit pana la urma? 🙂

  Reply
  • Andra Zaharia
   May 03, 2013 - 10:35 AM

   Din cate stiu eu, postul a fost ocupat.

   Reply
  • Bogdan
   May 03, 2013 - 01:06 PM

   Bun, mersi. Sa stiu sa modific anuntul de pe blog :).

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Zelist Blog » Blog Archive » Top 101 posturi viralizate pe Twitter

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.