Pot si eu

”Pot și eu” e îndemnul care m-a motivat de multe ori să realizez obiective care mi se păreau dificile. Puterea exemplului altor oameni care au reușit a fost una care, atunci când aveam nevoie, mi-a dat avânt în direcția corectă. ”Dacă X a putut urca pe Everest, nu se poate ca eu să nu reușesc să termin proiectul ăsta”, îmi spuneam de multe ori. Și cred că această încurajare – ”pot și eu” – e esențială pentru a realiza diferența dintre obstacolele percepute și cele reale. Cheia pentru descoperirea întregului potențial pe care îl avem stă în conștientizarea că limitele pe care ni le impunem sunt complet arbitrare și putem face mai mult de atât.

shutterstock_146379659
Inspiration concept via Shutterstock

Am avut norocul să lucrez pentru o scurtă perioadă cu Dragoș Nicolaescu și m-am bucurat de sfaturile sale înțelepte, echilibrate și pline de experiența sa de viață și de business. Dragoș a decis că vrea să investească resursele sale într-un proiect care să genereze bine în societate. Și a reușit!

Dragoș, alături de echipa sa, au fondat ”Pot și eu”, o platformă de crowdfunding destinată proiectelor sociale.

“Am initiat platforma PotSiEu pentru ca am considerat ca este o mare nevoie de a ajuta in mod inteligent si alternativ pe cei care doresc sa intre in antreprenoriat pentru o cauza buna, dar care au o mare piedica in mobilizarea capitalului de inceput.”

Dincolo de finanțarea transparentă, dincolo de mecanismul bine explicat prin care proiectele sunt aprobate și expuse, stă faptul că, treptat, în jurul platformei de va solidifica o comunitate preocupată de acele proiecte care generează valoare pentru comunitate și care au impact pozitiv pe termen lung.

Veți găsi pe site proiecte care vă vor reda încrederea în oameni și în abilitatea lor de a face bine în mod dezinteresat, oameni care au ales să-si schimbe cariera și zi de zi să facă ceva care le aduce o satisfacție autentică.

Pot și eu. Poți și tu.

2 Responses

 1. Sorin
  Oct 16, 2013 - 03:44 PM

  Faina treaba. Sa fie cu noroc in crearea unei noi realitati care sa fie mai interesanta si cu priza decat cea existenta, pentru ca doar asa se pot deosebi si iesi din groapa cu proiecte esuate. Vis-a-vis de “cheia pentru descoperirea intregului potential”; ce spui daca scoatem limitele si partea cu impusul cu totul din context ?

  Reply
 2. Catalina
  Oct 28, 2013 - 04:37 PM

  Multumim mult pentru apreciere si pentru ca ai dus vorba buna, Andra!

  Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.