Silly boys, Heineken Mansion e (si) pentru fete

De cand ma stiu, mereu am “calcat stramb” in ceea ce priveste tiparul de gen ce mi-a fost desemnat prin nastere. In liceu jucam Football Manager cu patos, de mami isi facea cruce, intrebandu-se unde a gresit. Eram stelista devotata, ma uitam la meciuri, pe care le comentam cu tati, dar pasiunea s-a cam dus pe apa sambetei odata cu… eh, stiti voi. Apoi a crescut tot mai mult pasiunea pentru masini si pentru tehnologie, care m-a adus astazi aici, sa spun asa. 🙂 La asta se adauga faptul ca n-am rabdare sa merg la cumparaturi, mi se pare o pierdere de vreme sa stai la coafor ore in sir si daca vorbesc despre chestii prea girly pe o durata mai mare de 15 minute, I freak out. :))

Mi-am dorit de muuuuulte, multe ori sa fiu barbat, pana m-am impacat cu gandul ca nu voi fi niciodata (operatiile ies din discutie :P) si am zis ca totusi sunt lucruri de care ma pot bucura, chiar femeie fiind.

Ei bine, in lumina acestor dezvaluiri socante, aseara mi s-a implinit o dorinta: am fost la Heineken Mansion! Aceasta intamplare minunata a avut loc fiindca brandurile atente au urechi sa asculte doleantele publicului lor, motiv pentru care as vrea sa felicit echipa de la Heineken Romania si pe cea de la Oxygen PR pentru seara pregatita.

Aseara ne-am urcat frumos in limuzina, gata de un full VIP treatment si distractie, nu ca fetele de data asta, ci ca baietii. Odata ajunse la Heineken Mansion, am facut turul casei (care e lovely!), am suspinat dupa semineu si un jacuzzi, dupa terasa si gradina din spate, dar mai ales dupa posterul imens cu Guardiola din holul de la intrare. Si apoi am ajuns laaaaa [drums]: Walk-in Fridge! La vedere celor peste 200 de sticle de bere, plus masa de fusball, plus Playstation cu FIFA, ne-am bucurat mai abitir decat in fata unui sifonier plin cu haine si pantofi. Si cred eu ca ne-am entuziasmat mai mult decat baietii. 😀

Si plasma… Ah, plasma! Cat jumatate de perete! Cred ca tare bine i-ar sta lui John Terry acolo, desi n-am avut ocazia sa-l vad. Au urmat partide aprinse de fusball, de-a lungul carora le-am avut coechipiere pe Marie Jeanne, Raluxa si Minxieee, cu care am batut tot ce era de batut. In tot timpul asta, RPrecu si Maldita au facut ravagii pe PS, iar eu va spun cu mana pe inima ca Maldita ar fi numai buna de comentatoare! Asa feminina si eleganta cum e, le-ar da lectii multor comentatori de la noi.

Desigur, nu putem uita the endless supply of cold beer, care ne-a mentinut hidratate pana la sfarsitul serii. Desigur, niciun dram de feminintate nu s-a pierdut, niciun toc n-a avut de suferit si nu am ajuns pe 3 carari acasa, fiindca am consumat responsabil.

Drept va spun ca ii invidiez pe fericitii castigatori care vor petrece doua zile in Heineken Mansion si-si vor face de cap cu meciuri, bere si alte delicii masculine. Daca vrei sa ajungi si tu acolo, tot ce trebuie sa faci e sa intri in concurs. Si daca vrei mai mult, poti chiar sa ajungi la Londra, pe stadionul Wembley. Aweeesooome! 😀

In gasca au mai fost: Ruxa, Cristina Bazavan, Anurim, Andressa, Adina Necula si voi completa lista pe masura ce mai vin articole si mai ales poze.

LE: Poze, aici. 🙂

3 Responses

  1. Tereza
    Mar 29, 2011 - 08:41 PM

    Te citim (cu placere), te ascultam (cu interes) si reactionam (repejor). Ne bucura ca ai acceptat invitatia si ca te-ai simtit bine in Mansion. 🙂

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Continuitatea ÃŪn branding – un exemplu de succes | Andra Zaharia
  2. Cum se aleg bloggerii in campanii | AurasMihai.ro

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.