Strongbow Appletone Party – surprinzatoarea livada urbana

Să-mi fi spus cineva că poți da o petrecere într-o livadă în București, cu siguranță nu l-aș fi crezut! Dar Strongbow mi-a stârnit curiozitatea cu o invitație neașteptată: cea pentru Appletone Party.

Așa am ajuns pe înserat în livada urbană, un loc unde mirosea a pământ reavăn, mereu coapte și frunze ruginii.

strongbow appletone party (7)

strongbow appletone party (5)

În compania minunatei Mădălina (TheHouseHoldGeek.ro) am luat la pas livada, cu baruri amplasate cât mai aproape de sursa celui mai consumat cidru din lume.

strongbow appletone party (6)

strongbow appletone party (3)

Cu un pahar de cidru rece în mână, am început să povestim și să ne bucurăm de atmosfera veselă, relaxată.

strongbow appletone party (4)

Iar când Argatu și Subcarpați au urcat pe rând pe scenă, ne-am ridicat cu toții și am început să dansăm, fiindcă nu era rost de stat jos.

strongbow appletone party (8)

Mi-am dat seama atunci că tradiția culesului de mereu nu se pierde nici în mediul urban, ci se reinventează, la fel cum Argatu și Subcarpați au adus elementele muzicii populare mai aproape de universul nostru.

Strongbow a reușit să îmbine natural și autentic elemente durabile, amintiri din copilărie și experiența noului într-o seară în care ne-am simțit excelent. Aproape că nu mai voiam să mă dau dusă din livada aceea frumoasă, unde m-am simțit mai aproape de natură decât am făcut-o vreodată în București.

strongbow appletone party (2)

Și astfel, Strongbow ne-a arătat încă o dată cum orașul ne poate surprinde, oferindu-ne un motiv în plus să-l explorăm. Unul dintre obiceiurile pe care merită să le cultivăm e acela de a petrece cât mai mult timp în compania prietenilor, făcând din fiecare seară una plină de amintiri frumoase.

strongbow appletone party (1)

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.