Vara fără griji

Prima zi de vară e aproape aici, deși, judecând după temperaturile recente, în București a ajuns mai devreme vestea.

Asta înseamnă multe grade în termometru și multe planuri pentru fiecare zi.

Poate sună a clișeu, dar atunci când pleci la 7 am de acasă și te întorci abia pe la 10 pm, chiar ai nevoie de câteva lucruri rezistente: un eyeliner bun, un parfum de calitate și mai ales un deodorant eficient.

Primele deodorante antiperspirante cu Acid Hialuronic din România

Eu am o mică pasiune pentru îngrijirea personală, pe care o alimentez testând tot felul de produse, până descopăr ce funcționează cel mai bine pentru mine. Iar Farmec tocmai a lansat o nouă gamă care aduce o inovație reală în materie de antiperspirante: acidul hialuronic!

Noile deodorantele Gerovital H3 Evolution și-au făcut deja loc în poșetă, acasă și în geanta mereu pregătită pentru o plecare (mai mult sau mai puțin) spontană.

FotorCreated

Ce rol are acidul hialuronic din noile deodorante?

Acidul hialuronic, cunoscut mai ales pentru folosirea sa în proceduri cosmetice de estompare a ridurilor, are un rol important și în sinteza colagenului, care, la rândul său, ajută la menținerea fermității și elasticității pielii.

Farmec a reușit să combine rezistența și eficiența deodorantelor sale cu efectul hidratant intens al acidului hialuronic. Pentru mine sună un pic a magie, mai ales că n-am excelat niciodată la chimie. 🙂

Efectele sunt obținute fără ca deodorantele să conțină parabeni, alcool sau triclosan și fără să lase urme galbene sau albe pe haine.

Pentru că deja am testat eficiența lor, pot spune că o să vreți să le încercați, mai ales că vin în 3 variante de parfum, toate discrete și feminine:

Diamond for Woman are un parfum floral discret, dar foarte bine accentuat de note de tuberoze, flori de portocal și mandarine.

Sapphire for Woman are o amprentă parfumată elegantă și distinsă, ideală pentru femeile delicate, cu note de trandafiri și iasomie.

Pearl for Woman este un deodorant cu note dulci și rotunde,având la bază un miez vanilat intens, alături de note discrete de rom și mosc.

Le găsiți pe Farmec.ro, locul de unde îmi refac stocul de produse de îngrijire în mod regulat.

Voi de ce produse cosmetice nu vă despărțiți vara?

Featured photo: Summer girl on the beach via Shutterstock.

3 Responses

 1. Andrei Sonea
  May 29, 2015 - 12:29 PM

  Si ceva pentru barbatii? Suntem si noi oameni… :)))

  Reply
 2. Ionut Alexandru
  Jun 10, 2015 - 04:34 PM

  Ai zis cumva “Viata fara griji”? Nu cred!

  Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.