Bucharest Tech Feast 2012 și How To Web 2012

Noiembrie e luna în care Bucureștiul se dedică tehnologiei poate chiar mai mult decât o face în mod obișnuit. Și spun asta fiindcă prima săptămână din noiembrie va fi ocupată de 2 evenimente menite să deschidă orizonturi și să susțină crearea de noi parteneriate și oportunități.

Primul dintre ele este Bucharest Teach Feast, un festival dedicat antreprenoriatului web care include câte ceva pentru fiecare:
Girls in tech 2012– 6 noiembrie 2012, The Ark, 6pm – 10pm
How To Web 2012 – 7-8 noiembrie
Start-Up Weekend 2012 – 9 noiembrie.

Iată ce spun organizatorii despre esența și obiectul Tech Feast:

We believe that technology, startups and innovation can improve the Romanian economic and entrepreneurial ecosystem, and together we will host 6 days or events whose goal is to improve the lives of Romanian entrepreneurs and inspire people to pursue their passions.

Cele șase zile de infuzie de idei noi, speaker-i cu experiență și networking de calitate sunt menite să inspire pe oricine să își exploreze potențialul și să facă mai mult. E un mediu extraordinar, care m-a inspirat și mi-a dat impulsul de a face mai mult, de a face mai bine în direcția profesională aleasă.

Desigur, al doilea eveniment la care voi participa cu drag și anul acesta este How To Web, a cărui evoluție am urmarit-o cu drag de la începuturi și care a evoluat splendid prin munca unor oameni pasionați.

How To Web mi-a dat oportunitatea să întâlnesc oameni minunați din România, dar și din afară, antreprenori curajoși și înteligenți, care explorează toate posibilitățile pentru a-și realiza visele sau care chiar își găsesc unele noi prin schimbări de situație neanticipate.

Faptul de a face parte din această mișcare de reașezare a lucrurilor în mentalitatea de business din România îmi dă speranța că poate exista un viitor mai bun pentru țara noastră. Poate unii consideră antreprenoriatul încă marginal vieții de business din România și nu încerc să idealizez mediul de afaceri de la noi, însă cred cu tărie că influența acestor oameni și oportunitățile de colaborare cu fonduri de investiții, companii și parteneri de afaceri din domeniul tehnologiei poate crește așteptările pe care le avem de la noi, de la produsele și serviciile pe care le folosim și de la oamenii cu care lucrăm.

Investiția în participarea la un astfel de eveniment este mai mult decât justificată și vă încurajez să faceți pasul și să veniți la How To Web. Vă promit să veți pleca de acolo cu zâmbetul pe buze și cu planuri de viitor.

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.