Cum va fi la How To Web 2011

Conferința How To Web 2010 a fost, din punctul meu de vedere, cel mai bine organizat și cu cel mai mare impact asupra mentalității de business participanților. Faptul că am făcut parte din acest eveniment m-a ajutat foarte mult să-mi doresc să accentuez latura practică a vieții mele profesionale.

Mă bucur mult că și anul acesta How To Web are invitați numai unul și unul, oameni cu experiență, care sunt gata să povestească despre bucuriile și obstacolele vieții de antreprenor, dar nu generalist, ci cu exemple concrete. Am apreciat foarte mult și în ediția trecută că Bogdan Iordache și echipa Wembrio au încercat să adune acei speakeri care, așa cum a spus și Bogdan la conferința de presă de astăzi, sunt cu adevărat interesați de sfera antreprenorială europeană și locală și care vor cu adevărat să se implice și să schimbe ceva.

Pe 9 și 10 noiembrie voi lua parte la How To Web 2011, la Crystal Palace Ballrooms, alături de alte sute de participanți, zeci de speakeri și mulți, mulți antreprenori cu mintea deschisă și gata să treacă la acțiune.

Publicul vizat de eveniment se compune din antreprenori și dezvoltatori web, dar eu cred că și oamenilor din sfera comunicării le-ar prinde foarte bine sfaturile și ideile care se vor dezbate acolo.

Evenimentul de anul acesta va oferi:
24 prezentări și paneluri în cadrul cărora se va discuta despre antreprenoriat, business development și tendințe web
12 workshopuri tehnice dedicate tehnologiilor web și mobile, precum și antreprenoriatului web
• o zonă expozițională în care sunt așteptate peste 25 de start-up-uri și companii din zona de tehnologie.

Printre speakeri deja confirmați se numără Carlos Espinal – Partener la Seedcamp, Alex Hoye – Business angel & tech advisor, Alastair Mitchell – Fondator si CEO al Huddle, Eric Wahlforss – Fondator al Soundcloud, Felix Petersen – Co-fondator al Amen & Plazes (unul din pionierii în domeniul “context și location based services”) și Mark Randall – Chief Strategist, Digital Media la Adobe (care a fost o revelație pentru mine, ca speaker și cam om de business, anul trecut).

Biletele sunt deja disponibile și costă între 150 și 250 de euro (TVA inclus), iar dacă ești student, grăbește-te să-ți iei bilete reduse, la 60 de euro, care sunt în număr limitat. Dacă vii din Timișoara, Sofia, Belgrad, Iași sau Cluj, ia unul dintre autocarele gratuite How To Web și vei avea ocazia să socializezi cu tineri antreprenori și pasionați de business online.

Voi ați fost la How To Web 2010? Ați vrea să mergeți la ediția de anul acesta?

4 Responses

 1. Cristian
  Jul 07, 2011 - 01:48 PM

  Cel mai probabil, How To Web o sa fie singurul eveniment mare la care particip anul asta. Intr-o piata mica, dar saturata de evenimente pentru antreprenori, How To Web face diferenta si e aproape singurul care merita.

  Reply
  • Andra Zaharia
   Jul 07, 2011 - 01:50 PM

   Foarte fain ai vorbit dimineata. Chiar simt ca am ramas cu ceva din ce ai povestit. Mult succes in continuare!

   Reply
 2. Mihai Vinatoru
  Jul 08, 2011 - 10:55 PM

  Felicitari pentru lucrurile pe care le faceti sa se intample. Am ratat editia de anul trecut din motive independente de vointa mea, insa pentru anul acesta am rezervat deja un tiket pe site. Nu am primit pana acum nici un mail de confirmare si pagina de ok afisata dupa completarea formularului nu continea de asemenea nici o informatie.

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sunt blogger oficial How To Web 2011! | Andra Zaharia

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.