De la teorie la practica – la o saptamana dupa bootcamp

Cel mai mare beneficiu al bootcamp-ului de la început de decembrie a fost faptul că am făcut pasul dificil de la teorie la practică. Adevărata transformare se întâmplă abia atunci când reușești să aplici principiile despre ca toți știm că sunt bune și conduc la rezultate pozitive, însă, pe care rareori le ducem până la implementare, din diverse motive (aparenta lipsă de timp, înrădăcinarea în obiceiurile alimentare nesănătoase, dificultatea de a ieși din zona de confort etc.).

De o săptămână mențin ritmul cu alimentația planificată și sănătoasă, gătesc zilnic (și fac asta cu plăcere), iar rezultatele se văd nu doar în numărul de kilograme, ci și în tonus și stare generală. Poate că 7 zile nu par multe, însă fiecare mică victorie în drum către o sănătate mai bună merită sărbătorit. Un rol esențial în menținerea acestei linii de nutriție l-au jucat discuțiile bine structurate din bootcamp, în timpul cărora am notat cu sârg toate sfaturile, ca un copil de clasa a treia. 🙂 Ajunsă acasă, mi-am făcut un plan din toate aceste notițe și m-am apucat de treabă: am făcut lista de cumpărături, am planificat felurile de mâncare și, până acum, micul meu sistem funcționează foarte eficient.

Știu că se apropie sărbătorile, cu toate tentațiile lor, însă mi-am propus să mă bucur echilibrat de bunătățile mamei și să nu uit să fac mișcare zilnic. Îmi aduc aminte de cât de bine mă simțeam în momentul din poza asta, după ultimul antrenament din bootcamp, cu un zâmbet larg pe față și bucuria a câteva reușite personale în suflet. Vreau să pot retrăi acest moment cu fiecare ocazie.

Acum am un singur gând: abia aștept ediția următoare!

Young woman is practicing yoga at mountain lake via Shutterstock

One Response

  1. Popescu Bogdan
    Dec 09, 2014 - 08:52 AM

    ,,Gatesc zilnic si fac asta cu placere”……! Mai stii fete de varsta ta care fac la fel?Eu abia astept sa le cunosc………!Trecand la lucruri mai serioase, eu iti doresc sa ai mereu ambitia sa te mentii la nivelul la care ai ajuns acum! La anul pe vremea asta sa fii la fel de slim si healthy!

    Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.