Decizii de viitor

Fiecare dintre noi știe cât este de dificil să iei decizii importante. Când trebuie să cântărești opțiuni nenumărate, când faci un efort să anticipezi consecințele acțiunilor tale, când reflectezi asupra modului în care cei din jur sunt afectați de hotărârile pe care le iei.

Când e vorba de acele decizii care ne privesc viața personală sau profesională, suntem extrem de atenți la toate detaliile semnificative. Dar mai sunt și altfel de hotărâri care au impact asupra vieții noastre, uneori chiar mai puternic decât credem. Peste 2 săptămâni va trebui să luăm o astfel de decizie. Aceasta e însă afectată de constrângerile de timp și de puținul timp pe care îl avem pentru a ne documenta cu privire la cine merită să fie președinte al României.

Eu încerc să fac lumină în această zonă încețoșată cu ajutor unor oameni în care am încredere: echipa din spatele proiectului Alegeri 2014 realizat de către Decât o revistă.

Pornind de acolo și în baza observațiilor proprii, îmi voi rafina decizia de a acorda votul unuia dintre cei 14(?!?!) candidați. Și nu uitați să ieșiți să votați pe 2 noiembrie. Mai știți întrebarea clasică de la interviuri: unde te vezi peste 5 ani? Eu vă întreb: de cine vă vedeți conduși în următorii 5 ani? Oricare ar fi răspunsul, e bine să aveți unul în următoarele 2 săptămâni.

One Response

  1. Popescu Bogdan
    Oct 20, 2014 - 01:20 PM

    Imi permit sa- ti pun o intrebare:care ar fi atuul pe care generatia tanara ar trebui sa il aprecieze in primul rand la un candidat?

    Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.