Ne vedem in weekend la Desperados Wild Dirt Enduro After Party!

O lecție bună învățată vara aceasta este că cele mai bune povești se nasc din contexte neobișnuite, când ai ocazia să trăiești experiențe noi și mai ales să cunoști oameni care fac din pasiunea lor un mod de viață. Ce legătură au toate acestea cu petrecerea de weekend-ul acesta? Răspunsul e rețeta pentru weekend-ul perfect de toamnă, trăit în ritm intens de motoare turate!

Part I: Enduro Wild Dirt

Sâmbăta aceasta va avea loc la Brașov o competiție de enduro care va aduce împreună pasionații de acest sport spectaculos. Acum câțiva ani, când am fost la Raliul Brașovului, am văzut un astfel de concurs și am fost uimită de capacitatea participanților de a sfida legile fizicii. Enduro Wild Dirt e cu siguranță un moment al zilei care nu trebuie ratat, mai ales că-l vom putea vedea pe Simone Albergoni, dublu campion mondial cu naționala Italiei la enduro, cu 80 de premii la activ și titlul mondial la acest spor cucerit când avea doar 20 de ani!

Ready for Part II?

albergoni5932

Part II: Desperados Wild Dirt Enduro After Party

Credeați că petrecerile Desperados s-au terminat odată cu vara? Think again! O nouă experiență wild ne așteaptă în weekend la Brașov, unde vom petrecere într-o atmosferă plină de energie și adrenalină. Ride all day, party all night – cum ar spune înșiși riderii de enduro.

Desperados Wild Dirt Enduro After Party va fi o nouă oportunitate de a privi distracția altfel, de a ieși din tiparul obișnuit al unei nopți de sâmbătă.

Începând cu 22:30 ne adunăm într-un spațiu inedit, fosta fabrică Roman, care se va umple de oameni cu mintea deschisă și dorință de a experimenta “the wild side of fun”. Riderii din competiție ni se vor alătura la party, ba chiar am auzit că e posibil să facem cunoștință și cu un piton. Coloana sonoră perfectă pentru un astfel de party ieșit din tipare va fi asigurată de R.O.A., The Basstard, NotSoCommonDJ și, cunoscând spiritul Desperados, sunt sigură că surprizele nu se vor opri aici.

Poster_WildDirt_Party

PART III: What’s your #partyendurance?

La întrebarea asta caut un singur răspuns: să ne vedem sâmbătă seara la Brașov și să ciocnim o bere rece cu gust de tequila! Descarcă-ți invitația de aici.

One Response

Trackbacks/Pingbacks

  1. | The wild, wild weekend

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.