Entourage – scurt ghid explicativ al Hollywood-ului

Să tot fi trecut vreo 3-4 ani de când am aflat de la Pyuric despre Entourage. Nu-mi aduc aminte când am văzut serialul prima oară, dar știu că am avut o perioadă de binge watching, în care treceam prin câteva episoade zilnic.

Opt sezoane și 96 de episoade mai târziu am putut aprecia și mai bine cât de deștept și distractiv este serialul co-produs de Mark Wahlberg. Povestea serialului este, în general, bazată pe experiența lui Mark de a-și construi o carieră la Hollywood și tratează atât aspecte superficiale, cât și unele extrem de profunde.

Așa cum îmi place mie să-l definesc, Entourage este pentru industria de film de la Hollywood ce este House of Cards pentru zona politică din Washington.

Dacă n-ați văzut niciunul dintre seriale, acum e momentul să vă apucați de ele!

shutterstock_252301993
Tinseltown / Shutterstock.com

De la petreceri, probleme cu drogurile, faimă, lux și decadență până de la decizii dure de business, relații complicate de prietenie sau iubire, alegeri importante în viață și experiențe transformatoare – toate își găsesc locul în serialul Entourage. Este un mix extraordinar de reușit de personaje și situații, care ne arată o altă față a Hollywood-ului și care ne ajută să înțelegem o parte din complexitatea sistemului care generează majoritatea produselor media pe care le consumăm.

Succesul serialului (8,6 pe IMDB) a fost susținut și de apariția unui număr uriaș de vedete! Eminem, Jessica Alba, Mandy Moore, Mark Cuban, James Cameron, Bob Saget, Kate Mara, Leighton Meester, Johnny Galecki, Anna Faris și mulți, muuuulți alții se numără pe lista de staruri ce apar în cele 8 sezoane.

Personajul meu preferat rămâne Ari Gold, managerul care modelează calea către faimă a lui Vince, personajul principal din Entourge. Trebuie să-l urmăriți și voi ca să vedeți de ce este acest personaj atât de fascinant.

Entourage_cast (1)

Când am aflat că se va face și un lungmetraj Entourage, la 4 ani de la finalul serialului, m-am bucurat enorm! Deja văzusem serialul a doua oară și, fiind tipul de serial care nu vrei să se termine niciodată, vestea a venit la fix!

Filmul Entourage a oferit fanilor serialului tot ce-și doreau: aventuri noi ale personajelor, aceeași atmosferă plină de energie și distracție, glume bune, și mai multe vedete și un final bine gândit.

Desigur, acum ne-am apucat de serial a treia oară. 😀 Pentru că este ATÂT de bun!

PS: Nu zic doar eu asta: serialul Entourage a fost nominalizat de 26 de ori la Primetime Emmy Awards (din care a câștigat 6), de 14 ori la Golden Globe Awards și de 6 ori la Screen Actors Guild Awards!(Sursa: Wikipedia.)

PPS: E incredibil cât de bine s-au menținut actorii din serial! Unsprezece ani mai târziu, arată aproape la fel ca atunci când au apărut în primul sezon, în 2004!

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.