Genul masculin

Întotdeauna am fost de părere că fascinația pe care o emană unii bărbați este dată de capacitatea lor de a face orice lucru să pară simplu, chiar și atunci când nu este. Am regăsit în tatăl meu această trăsătură nobilă, care mereu mi-a dat încredere că niciun obstacol nu este de nedepășit, iar acum o regăsesc în perechea mea, care știe să calmeze chiar și cele mai învolburate valuri ce mă cuprind câteodată.

Acei reprezentanți ai genului masculin pe care îi privesc cu mândrie, admirație sau afecțiune au toți în comun abilitatea de a crea în jurul lor o așezare a lucrurilor, un sentiment de stabilitate și ordine. Iar în firescul acestei atitudini am regăsit mereu un punct comun: grija de sine. Fie că vorbim de cultivarea intereselor, de cultura generală sau de aspectul fizic, bărbatul pe care ai vrea să i-l prezinți părinților va fi întotdeauna unul ce are grijă să fie mereu impecabil.

shutterstock_170137598
Still life detail view of a man exclusive grooming and shaving kit via Shutterstock

Deși nu sunt genul care să cadă în extreme, bărbații despre care vă vorbesc știu să-și aleagă produsele de îngrijire, sunt conștienți de ce li se potrivește și nu încearcă niciodată să pară altceva decât sunt. Respectând principiul calității, vor căuta ce e bun, fără grabă și fără a fi distrași de tactici de marketing. Iar cum obiceiurile bune se moștenesc, cunosc bărbați care folosesc aceleași produse de generații. Am un exemplu chiar în familie: bunicul a folosit cu drag produse Farmec, tatăl meu le folosește, iar iubitul meu de asemenea.

Deși veți fi tentați să priviți Farmec drept o companie ce se adresează exclusiv femeilor, aflați că portofoliul lor de produse e mereu în creștere, iar echipa de la Cluj se preocupă și de nevoile bărbaților din viața noastră. Pe lângă produsele devenite deja clasice, precum Tarr sau Athos, Farmec a lansat gama Gerovital H3 Men, ce conține șampoane, gel de păr, antiperspirante, spumă de ras, balsam după ras, geluri de duș și chiar o cremă antirid excelentă.

Print

Și cum bunele obiceiuri se cultivă, data viitoare când faceți o comandă de pe Farmec.ro, nu uitați că orice produs din noua gamă Gerovital H3 Men adăugat în coș vă va aduce un discount de 10% la valoarea întregului coș de cumpărături – bun prilej de cumpărături și surprize pentru jumătatea cea puternică.

One Response

Trackbacks/Pingbacks

  1. Interviul saptamanii - "Bună, numele meu e Anne-Marie și-n următoarele trei minute te voi păcăli că fac un vlog de trei minute care o să dureze vreo cinci :))" | Blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE!

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.