Gratie pana in varful unghiilor

Anul acesta reprezintă pentru mine o reîntoarcere la feminitate, mai multă grijă acordată nevoilor mele și porții mici și dese de răsfăț pe care le merit cu prisosință. Deși mi-au plăcut mereu lucrurile drăguțe și feminine, niciodată nu am fost o ”girly girl”, așa cum îmi place mie să spun. Nu-mi plac excesul de machiaj, excesul de shopping sau discuțiile interminabile despre modă sau pantofi. Urmăresc bloguri de fashion, îmi place să mă machiez și să mă joc cu paletele de culoare, însă toate în ritmul meu. Norocul este că am prietene care gândesc la fel și care mereu reușesc să arate bine fără prea mult efort.

IMG_1031

Faptul de a fi ambasadoare Farmec mi-a oferit ocazia să mă apropii și mai mult de acest brand și să simt ca și cum devin parte din el. Această sincronizare între reapropierea mea de grația specific feminină și munca dedicată a celor de la Farmec pentru a pune în valoare această calitate a fost una mai mult decât fericită. De aceea sunt mereu curioasă ce se întâmplă în laboratoarele de la Cluj și ce produse se mai creează pentru noi.

IMG_1026

Ritualul meu de îngrijire a unghiilor

În majoritatea privințelor legate de îngrijire personală sunt adepta do-it-yourself, fiindcă vreau să mă asigur că produsele folosite sunt potrivite pentru mine. La fel se întâmplă și când vine vorba de unghiile mele. Mereu am avut probleme cu ele, fiindcă se decalcifiau repede, se rupeau și oja nu rezista mai mult de 3 zile pe ele. Dar, după lungi experimente, am găsit o formulă prin care să le mențin sănătoase și frumoase.

1. Folosesc, între aplicările de ojă, loțiunea cu vitamina B5 pentru unghii, care a făcut minuni pentru mine. Rezultatele se văd în 3-4 zile de aplicări conștiincioase și întreținerea unghiilor devine mult mai ușoară.

2. Ca prim strat, înainte de aplicarea ojei, folosesc complexul fortifiant care asigură protecția unghiilor și, bonus, oferă și o rezistență mult mai bună ojei (până la o săptămână, fără niciun fel de probleme).

3. Aici vine partea distractivă! 🙂 Farmec a lansat o colecție de lacuri de unghii în ediție limitată, perfecte pentru vara asta! Cele 7 nuanțe au ajuns și la mine și deja am testat două dintre ele, Flip Flop (stânga) și City Break (dreapta):

IMG_1061

Sunt ambalate în sticluțe mici, cât să vă ajungă o vară, dar fără să rămână apoi printre cosmetice și să se usuce.

Pentru vara 2013 ne-am lăsați inspirați de petrecerile la piscină și am inclus în gama Farmec Collection 7 nuanțe care să-ți aducă manichiura în centrul atenției:

  • apa limpede și cerul senin se regăsesc în cele două nuanțe de albastru Pool party si Deep dive;
  • iar înghețata fructată și băuturile cu gheață se reflectă în nunațele roșii Cocktail și Exotic dream;
  • ojele Spring break (verde), Flip-flop (corai) și City break (violet) sunt accesoriile perfecte pentru costumele de baie colorate din acest sezon, completând cu succes bronzul arămiu.

Ambele sunt extrem de drăguțe și mate, dar există și nuanțe sidefate, pentru cele mai îndrăznețe sau jucăușe dintre voi.

Ca întotdeauna, Farmec oferă produse excelente la prețuri mai mult decât accesibile. Oricare dintre ojele din această colecție limitată costă doar 4 lei și le puteți comanda pe toate de pe site-ul Farmec.

4. În fiecare seară, înainte de culcare, mă dau cu crema de mâini cu gălbenele, de care am nevoie constant, fiindcă mă spăl des pe mâini și îmi mai place să spăl și vasele. 🙂

Între timp, testez și fiolele cu colagen și fac o cură de detoxifiere cu argilă și voi reveni în curând cu detalii despre ele.

Până atunci, vă doresc să vă bucurați de voi, de feminitatea voastră, de fuste colorate și rochii cu imprimeuri florale și de fiecare ploaie de vară.

IMG_1033

Dacă și voi credeți ca mine, vă aștept pe Românce cu Farmec, să povestim despre acele femei care ne inspiră și să descoperim concursurile create pentru a sărbători frumusețea autentică.

One Response

  1. Bogdan Popescu
    May 21, 2013 - 05:17 PM

    Sa admiri o ploaie de vara de la fereastra unei femei frumoase si pline de farmec e mereu o scuza buna ca sa ti amani plecarea si sa te bucuri inca putin de gratia si feminitatea ei!

    Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.