Hosting specializat pentru WordPress

Dacă ești blogger sau vrei să-ți faci un blog, există o etapă prin care vei trece în mod inevitabil: setările tehnice. Vorbesc aici despre hosting, despre a cumpăra o temă potrivită, despre plugins care să-ți protejeze și eficientizeze opțiunile blogului etc.

Toate aceste lucruri contribuie la a oferi o experiență mai bună la utilizare pentru cititorii tăi și un nivel de confort psihic pentru tine. Știu cum e să ai probleme cu hosting-ul și de aceea recomand mereu ca alegerea să fie una potrivită pentru nevoile fiecărui blogger.

Am aflat despre Simplenet recent și m-am gândit că v-ar fi de folos să știți că există o soluție de găzduire dedicată bloggerilor care au ales platforma WordPress (pe care eu o iubesc).

Tehnic vorbind, hosting-ul propus de către echipa Simplenet

este o gazduire optimizată pentru site-urile construite pe platforma WordPress pe un stack de Linux ultra-minimalist cu webserver Nginx în loc de Apache. Setup-uri asemănătoare au GSP, eMag, CNN, Vimeo, WordPress.com. Aceasta e varianta “performance”, mai scumpă, dar există și o variantă standard, mai accesibilă.

Așa cum am aflat de la Andrei Chirea, unul dintre fondatorii serviciului.

Avantajele sunt:

1. viteza mare de încărcare a paginilor site-ului
2. susținerea cu brio a vârfurilor de trafic
3. suport tehnic specializat pe WordPress
4. optimizare front-end WordPress (echipa face un audit al site-ului și propune/implementează soluții de îmbunătățire a performanței)

Așadar, dacă aveți nevoie de soluții simple și robuste, știți la cine să apelați.

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.