Jack, you’re the man!

În iarna anului 1990 aveam 3 ani. Eram o mogâldeață cu ochi care mergea de câteva luni la grădiniță și nu prea pricepea ce se întâmplă în jurul ei. Cam tot atunci se lansau piesele astea:

C&C Music Factory – Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)

Go For It Rocky V Joey B Ellis AKA MC Breeze

Technotronic – Pump Up The Jam

Trei ani mai târziu, când împlineam 6 ani, se lansat piesa asta:

Haddaway – What is love

Aveam 8 ani când am auzit pentru prima dată piesa asta:

Coolio – Gangster’s Paradise

Am auzit melodiile acestor artiști în filme, reclame, clipuri virale pe Youtube, la petreceri, la revelioane etc.

Fast forward 20 de ani mai târziu, către legendarul concert de aseară, din Fratelli. Am participat, la miezul nopții, la cea mai dezinvoltă, relaxată și distractivă conferință de presă ever! Închipuiți-vă acest line-up, acești oameni care au o întreagă istorie împreună, stând de vorbă ca și cum am fi fost la ei acasă. Citare de la Coolio: ”You are peeking into our living room right now. This is what we’re like.”

Spontani, relaxați, fără teamă să folosească detalii și cuvinte care le vin în mod natural rapper-ilor, generația de aur a muzicii anilor ’90 se pregătea de un show de neuitat! Însă, înainte de asta, Coolio a ținut să ne aducă aminte ce înseamnă să fii cu adevărat un pionier în muzică:

”We were making rap music when there was no money in it. We didn’t do it for the money, for the houses, for the cars. We did it because we loved it. We love what we do.”

Cum poți să nu respecți asta?

Ce a urmat a fost cel mai tare concert tematic la care am participat până acum! Un line-ul de excepție, cu artiști ale căror piese le ascultăm cu plăcere după 20 de ani, un show live cu niște voci impresionante și o trupă de dansatori (trupa de la Dansez pentru tine) care au avut o coregrafie extraordinară! Pour some Jack on that și ai o petrecere memorabilă!

Coolio a cântat ultimul, iar ”Gangsters Paradise” a fost un moment unic! Acompaniat de saxofonistul Jarez Ivey și vocea unei cântărețe de operă (care, din întâmplare, era și iubita lui), Coolio a reușit să-mi facă pielea găină și să mă bucur enorm că am avut ocazia să văd live oamenii cu piesele cărora am crescut și care făceau muzică atunci când eu nici nu știam să citesc.

Hell yeah, Mr. Jack Daniel! You throw one heck of a party!

Da, Jack și a sa aniversare de 161 de ani au fost prilejul acestui mega eveniment, orchestrat la Fratelli, un club care chiar se remarcă prin calitatea evenimentelor pe care le pregătește. Dacă vreți și voi să-i vedeți live pe Coolio, C&C Music Factory, Joey B Eliss și Haddaway, în seara asta vor cânta din nou în seara asta. Detalii găsiți aici.

Jack, you’re the man! See you at the next party. 😉

2 Responses

Trackbacks/Pingbacks

  1. Experienta Jack Daniel’s, dupa 161 de ani
  2. Hit the road, Jack!

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.