Kitul pentru sala de sport

În ultimele 5 luni am reușit să reintroduc sportul în viața mea ca o constantă, grație lui Valentin Bosioc, care, de 3 ori pe săptămână, ne supune la antrenamente intense. Acest context mi-a furnizat un motiv în plus să-mi adaug câteva lucruri noi în garderobă și să-mi îmbunătățesc rutine de îngrijire. Pentru cele dintre voi care mergeți la sală, am câteva sfaturi de îngrijire personală utile.

1. Alegeți cu grijă încălțămintea pentru sală. Aceasta trebuie să fie ușoară, flexibilă și cu material rezistent în partea din față, ca piciorul să stea fix și să aveți stabilitate în timpul exercițiilor.

2. Alegeți tricouri din bumbac sau cele folosite de muntomani, subțiri și din material care permite aerului să circule. Eu am din ambele categorii, însă cele specifice activităților montane îmi plac mai mult, fiindcă aproape nu le simt și niciodată nu rămân pete de transpirație pe ele, nici chiar în mijlocul celui mai intens antrenament. E valabil acest lucru și pentru pantaloni.

3. E util să aveți și o pereche de mănuși pentru sală care să vă ajute să nu alunecați cu palmele pe podea sau să vă alunece greutățile din mână în timpul exercițiilor.

4. Nu uitați de prosopul atât de necesar și de sticla cu apă plată pe care trebuie să o aveți întotdeauna la îndemână.

5. De asemenea, dacă nu aveți norocul meu, de a locui la 3 minute de sală, atunci din geanta pentru sală n-ar trebui să lipsească un gel de duș, un deodorant și un șampon, dar nu varianta full-size, fiindcă știm că deja poșeta e grea, iar o altă geantă pe lângă deja ne face coloana să sufere.

6. Pentru rezultate excelente, mi s-a părut întotdeauna că acțiunea interioară și cea exterioară asupra corpului ar trebui combinate, așa că îmi mai dau o mână de ajutor câteva creme cu rol specific.

Pentru punctele 5 și 6 am o recomandare rapidă și concretă: Farmec s-a gândit tocmai la obiectivele pentru noul an, între care deseori se numără și mersul la sală, așa că a decis să ne dea o mână de ajutor sub forma kit-ului pentru sala de sport. Iată cum îl poți primi:

La cumpărarea oricărui produs din gama Gerovital Body Slim, Gerovital Plant cremă restructurantă antivergeturi sau Gerovital Plant cremă anticelulitică, vă oferim gratuit kitul pentru sala de sport.

Acesta conține:
Șamponul Argan Plus Keratină 40 ml și
Deodorantul Gerovital H3 Antiperspirant Fresh 40 ml.

kit pentru sala de sport farmec

Campania durează până la 28 ianuarie și vă pot oferi garanția personală pentru eficiența acestor două produse, de care nu mă lipsesc niciodată. Și mai am câteva sugestii pentru voi:

7. Fiindcă e nevoie de un duș fierbinte după fiecare antrenament pentru relaxarea mușchilor, veți observa că pielea tinde să se deshidrateze mai ușor. Așa că eu aplic de fiecare dată o cremă de corp hidratantă și beau foarte multă apă. Nu doar pielea are nevoie de rehidratare, ci și părul, așa că folosesc în mod consecvent o mască de păr și ser pentru vârfuri, cu rezultate foarte bune.

8. Pentru față mă bazez, încă de la apariția sa, de o cremă activ hidratantă pe care o folosesc dimineața și seara și pentru care tenul meu îmi mulțumește în fiecare zi prin luminozitate și un aspect echilibrat, chiar și pe ger năprasnic.

9. Și să nu uităm de buze: am câte un balsam cu ceară de albine cam în fiecare geacă sau geantă, fără de care iarna ar fi un anotimp tare neplăcut.

Sper ca aceste tips & tricks să vă fi fost de ajutor dacă v-ați apucat sau urmează să vă apucați de sală și dacă aveți alte întrebări, sunt aici.

Sursa foto: Sports bag with sports equipment in gymnasium via Shutterstock.

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.