6 sfaturi bune despre miscare si nutritie de la Valentin Bosioc

Au trecut câțiva ani de când îl cunosc pe Vali (Valentin Bosioc) și, în tot acest timp, am avut ocazia să văd cum, prin voință, muncă și implicare, el a devenit un antrenor personal ce aduce rezultate extraordinare oamenilor care se lasă pe mâna sa.

Vali e unul dintre acei oameni care transformă, așa cum scriam în 2013, când am început să lucrez cu el prima dată. Aproape 2 ani mai târziu, nu doar că-mi mențin părerea, ci am și mai multe argumente în sprijinul ei. Sunt în mijlocul celei de-a cincea luni de când lucrez cu Vali la Full Body Ignition, iar după experiența minunată pe care am avut-o la The Ultimate Fat Loss & Detox Bootcamp am căpătat chiar mai multă motivație pentru a continua să fac sport și pentru a-mi modifica stilul de viață.

Antrenamentele constante mi-au adus rezultate extraordinare, precum un tonus excelent, o stare de sănătate mult mai bună, un sistem imunitar mai puternic, tonifierea musculaturii, kilograme în minus și multe perechi de pantaloni care mi-au rămas largi. 🙂 Toate astea vin la pachet cu mai multă încredere în mine și o capacitate mai bună de a gestiona stresul și to do list-ul interminabil din fiecare zi.

Mai mult de atât, Vali e un prieten și un om generos cu resursele lui. Încurajările sale m-au făcut să nu renunț chiar și atunci când simțeam că sunt la capătul puterilor pe fondul oboselii acumulate. Și bine am făcut că l-am ascultat, fiindcă mi-am dat seama că scuza lipsei de timp și alte asemenea erau doar pretexte pe care mi le furnizam ca să amân această schimbare extrem de benefică la care lucrez constant.

Astăzi este ziua lui Vali și aș vrea să-i mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut și continuă să facă pentru sănătatea și liniștea mea. Și aș vrea să vă invit pe voi să profitați din plin de toate cunoștințele adunate pe blogul său, care acoperă foarte bine zona de mișcare și nutriție. Dacă simțiți că aveți nevoie de ajutor, dați-i un semn lui Vali, iar el va găsi o cale să vă ajute să vă reglați obiective sănătoase și să le atingeți. Puteți începe cu:

Antrenamet pentru dimineața
1400 burpees challenge
7 reguli pentru un antrenament corect
Total abs workout
Cum combinăm alimentele
Dieta după grupa sangvină

logo valentin bosioc

2 Responses

  1. Valentin Bosioc
    Jan 13, 2015 - 12:23 PM

    Multumesc din suflet! Multumesc de incredere!

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Kitul pentru sala de sport | Andra Zaharia

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.