Love2Read – o aplicatie mobila de RSS pentru bloguri din .ro

Google Reader ne-a părăsit, iar acest fapt a dus la căutări nesfârșite de reader-e și aplicații care să-l înlocuiască. Eu cel mai des citesc articolele noi de pe smartphone, motiv pentru care e foarte important să am acces mereu la o aplicație ușor de folosit și care să încorporeze acele features pe care mi le doresc. Pocket, oricât de util ar fi, nu e un RSS reader, iar Feedly a crăpat acum câteva zile și nu și-a mai revenit. Alte variante viabile nu am găsit, până acum câteva zile.

Do you Love2Read?

Ca răspuns la my #firstworldproblems, am descoperit zilele trecute Love2Read, o aplicație românească foarte simpatică dedicată blogurilor din România.

Cum au trecut de multă vreme zilele în care aveam timp să citesc toate blogurile pe care mi le doream, ba chiar să descopăr și altele noi, Love2Read e o schimbare binevenită în rutina mea zilnică. În aplicație vei găsi categorii precum: Hai-hui pe glob, Noutăți de prin IT sau Pentru pofticioși, în funcție de preferințe. Și surpriza a fost să-mi descopăr blogul în secțiunea “Ce mai zic fetele“. 😀

Eu sunt o mare susținătoare a aplicațiilor de mobil făcute în România, fiindcă cel puțin două dintre ele (Zonga și Auto.ro) au demonstrat că avem suficienți utilizatori de smartphones încât să avem o piață pentru aplicații de mobil bine făcute, pentru care suntem capabili să și plătim.

Îi urez mult succes echipei care a făcut Love2Read și le mulțumesc pe această cale că mi-au inclus blogul în aplicație.

Nu uitați că puteți descărca și voi aplicația din Google Play. Aștept cu interes părerile voastre după ce o folosiți!

One Response

  1. Preluare firme
    Nov 01, 2013 - 11:02 AM

    Love2Read este o aplicatie foarte utila si chiar am inceput sa o folosesc.

    Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.