Zonga: 100.000 de utilizatori si premii la ZF Mobilio ’13!

Una dintre aplicațiile pe care le folosesc zilnic, Zonga, a primit noi semne ale recunoașterii pe care o merită: a atins pragul de 100.000 de utilizatori înregistrați și a câștigat 3 premii la ZF Mobilio Awards ’13! Pentru mine, acest lucru înseamnă enorm, fiindcă mă bucur și eu alături de ei. Mai mult decât atât, cred că echipa Zonga merită cu prisosință premiile câștigate, deoarece este unul dintre cele mai ambițioase start-up-uri de la noi.

Abordând un model de business atât de complex, care implică drepturile de autor din industria muzicală, distribuție, îmbinarea tehnologiei rețelei mobile cu cea a software-ului dedicat platformelor de mobile și nu doar lor, este cu atât mai mult de apreciat faptul că Zonga o încercare îndrăzneață care acum începe să își arate roadele.

Zonga - premii @ ZF Mobilio Awards

Validarea prin utilizatori este cel mai important lucru pentru un business, așa că nu pot decât să mă bucur când văd în timeline-ul meu de Facebook tot mai mulți prieteni care ascultă muzică faină pe Zonga. Am descoperit o mulțime de piese noi astfel și m-am convins încă o dată că cercul meu extins de prieteni are gusturi bune. 🙂

Zonga - nr 1 @ App Store - MuzicaEu și ceilalți 99.999 de utilizatori Zonga am creat peste 200.000 de playlist-uri și am ajuns la peste 800.000 de ascultări lunare. Vă spun cu sinceritate că puteți găsi tot ce vă poftește inima în librăria de piese. Și mai mult mă bucur să văd că Zonga adună premii binemeritate, precum cele pentru Best Entertainment App, Most Innovating App și Best of Mobilio.

Organizate de Ziarul Financiar și Mobilio.ro pentru prima dată în acest an, Mobilio Awards au premiat dezvoltatorii de aplicații mobile și mobisite-uri care redefinesc standardele de excelență și schimbă regulile în lumea mobile. Criteriile de evaluare au fost menite să facă o departajare cât mai obiectivă a aplicațiilor înscrise în competiție: creativitate, inovație, grafic design, user experience, funcționalitate și rezultate.

(Sursa: comunicatul de presă Zonga)

În App Store România, Zonga e pe primul loc la categoria Muzică și pe locul 8 în topul general. Cu ultimul update de iPhone, îmi place din ce în ce mai mult. Urmează noi update-uri și pentru Android, o aplicație pentru Windows Phone și una dedicată pentru iPad.

În ritualul meu de dimineață întotdeauna este inclusă ascultarea obsesiei muzicale a săptămânii, ca să-mi încep ziua cu cea mai mare doză de energie posibilă.

Tu ai încercat Zonga până acum?

One Response

Trackbacks/Pingbacks

  1. | Love2Read – o aplicatie mobila de RSS pentru bloguri din .ro

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.