Monden.info a devenit Urban.ro

Poate ati aflat si voi deja, de pe Facebook, Twitter sau din alte surse, ca Monden.info a crescut si de ziua lui a primit un nou nume: Urban.ro.

Sunt sigura ca va veti intreba de ce, asa ca ce trebuie sa stiti in primul rand este ca Monden.info a crescut si, dupa 4 ani in care a luptat, cu muzica buna si continut de calitate, chiar impotriva conceptului din nume, a venit vremea sa-si declare maturitatea printr-o schimbare radicala. Urban.ro descrie tocmai bine genul de muzica despre care scriem, evenimentele la care mergem, filmele pe care le vedem. Urban.ro inseamna un site care pulseaza in ritmul beat-urile care ne insotesc peste tot, dar si o evolutie de la blog, necesara si din punct de vedere al identitatii proiectului, cat si din perspectiva tehnica.

Pentru voi, continutul a fost segmentat mai bine pe categoriile care va intereseaza: muzica, filme, evenimente, lifestyle si urbane (unde ne mai dam cu parerea din cand in cand). Vom pastra acelasi continut de calitate si vom scrie in continuare cu aceeasi pasiune si implicare. Anca a scris mai multe despre schimbare si despre ce inseamna ea pentru echipa din spatele proiectului aici.

Asteptam parerile voastre, intrebarile voastre si orice alte ganduri, fiindca vrem sa stim ce inseamna pentru voi aceasta schimbare si cum vedeti Urban.ro. Va multumim ca ne sunteti alaturi!

2 Responses

Trackbacks/Pingbacks

  1. De astazi sunt urban … .ro « Matei Garici
  2. Schimbari de vara: Monden.info s-a transformat in Urban.ro « Pyuric.ro

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.